Sérum pro růst řas Realash - po 3. měsíci a současné výsledky


Dnes pro Vás mám výsledky svého testování séra pro růst řas - Realash. Tento produkt slibuje až o 25% delší a o 84% hustější řasy. Mou recenzi po jednom měsíci si můžete přečíst zde.

Realash nedráždí mé citlivé oči a nevadí mi, i když jsem nositelkou kontaktních čoček. Tři měsíce jsem sérum nanášela poctivě každý večer, v malé vrstvě jako klasickou linku ke kořínkům řas.

Řasy jsou viditelně delší a hustější a to už po 3. týdnu používání. Jsou dny, kdy jsou opravdu dlouhatánské, pak chvíli o trošilinku kratší a pak zase dlouhatánské. Každopádně na řasy stále slýchám spoustu komplimentů a nejviditelnější je účinnost séra po použití řasenky. Stačí jedna vrstva a řasy mám jako mrkací panenka. Nejdelší řasy jsou u vnějších koutků, postupně k vnitřním koutkům jsou přirozeněji kratší. Hustotu nemohu moc posoudit, ale vždy jsem měla řasy, obočí i vlasy poněkud řídké, hold v tom mi naděleno nebylo.

Fotografie před používáním séra:



Fotografie po 3. měsíci používání:



Nyní je to sedmý měsíc, kdy sérum používám. Výrobci uvádějí, že lahvička vydrží 4-5 měsíců, avšak já nanáším sérum každý druhý večer v tenké vrstvě a stále ho mám dost. Jsem si jistá, že by mi sérum mohlo vydržet ještě dalšího půl roku, takže pokud mi jedna lahvička vydrží rok, tak to potom není cena produktu nijak vysoká.

Řekla bych, že dnes jsou řasy stejně dlouhé, jako na fotografiích výše, přikládám fotografii s jednou vrstvou řasenky:


Ze séra Realash jsem tedy nadšená. Splnilo co slibovalo a nepřinášelo žádné negativní účinky. Pokud tedy máte krátké řasy, nebo jen nejsou podle Vašich představ, určitě zkuste tenhle malý zázrak, uvidíte, že nebudete litovat!

O séru si můžete dočíst více, nebo jej zakoupit na realash.cz.

Používáte vy nějaký trik pro dlouhé řasy? :-)

10 komentářů:

  1. To je bomba, takové řasy bych taky brala :) Já zatím zkouším ricinový olej, protože do séra se mi nechtělo investovat a četla jsem, že v něm jsou nějaké hormony.

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, to je pecka!! Asi našetřím trošku penízků a zainvestuji! :)
    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
  3. woow to je neuvěřitelné..mega změna :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je úžasný, krásné řasy:)

    OdpovědětVymazat
  5. Love it!
    You're blog is so perf, girl - I'm in love!

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je fakt efekt, nádhera! Nevěřila jsem moc tomu, ale koukám, že na tvých fotkách je rozdíl fakt vidět.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)