Milý Ježíšku, aneb kdybys měl neomezené konto #2



Už druhým rokem Vám nyní ukazuji svůj vysněný wishlist. Jsou to mé vysněné věci, věci, které si za ten rok přeji nejvíce a jsou také nejnákladnější. Jednu z věcí už tak nějak vlastním, o jedné vím, že ji dostanu a jednu z věcí si sama brzy koupím.

Apple - iPhone 5S

Mohu Vám říct, že mě nikdy Apple nebral a ještě před rokem jsem odmítla od rodičů macbook a nechala si nadělit Lenovo. O pár měsíců později jsem si sama koupila iPad a do teď se ťukám do čela, proč jsem odmítla notebook od Apple. Zdál se mi jako zbytečně předražený. Patřím teď ale do skupiny těch, které Apple obdivují a už nechtějí nic jiného. Mé staré HTC se rozpadá, nezvoní, nefunguje když potřebuji a tak je otázkou času, kdy si našetřím na můj vysněný mobil. Iphone od Ježíška na sto procent nedostanu, ani bych po něm tak drahou věc nechtěla, ale určitě by mi radost udělal!

Chanel - Chance

Je spousta parfémů, které by mi udělaly radost. Ať už je jedná o tuto nádhernou, ale také pěkně drahou vůni, nebo všechny parfémy od Marca Jacobse, včetně jeho novinky Dream. Dále by mi nevadil ani Karl Lagerfeld se svou letošní novinkou, Chloé Roses, Miss Dior Blooming Bouquet, nebo další Michael Kors. Jo já jsem prostě na parfémy!

Michael Kors - Silver Watch

Nějak jsem tomu trendu jeho hodinek nepropadla ani jsem po nich netoužila. Nejdříve jsem uvažovala o Marc Jasobs hodinkách, ale po té, co jsem si sama zkoušela některé z těchto krásek v MK na Chodově, tak mám jasno. Zaujaly mě decentnější, menší stříbrné hodinky, některé i s bledě modrým ciferníkem. Letos je mít na sto procent nebudu, ale třeba příští Ježíšek? Nebo blížící se promoce? 

Karma - Necklace

Náhrdelník se znakem karmy mě fascinuje už dlouho. Už odnepaměti na karmu věřím a tak proč nemít její náhrdelník? Nedávno jsem dostala od mamky bižu verzi, avšak není to ono. Bohužel například tato vyjde na Asosu asi na sedmnáct stovek, což jako.... By mě Ježíšek musel milovat!


Michael Kors - Selma Messenger

Miluji malé crossbody kabelky. Nosím je pořád a tahle je má vysněná. Selma Messenger v černé verzi. Kabelky MK se mi líbí už dlouho, především díky své jednoduchosti. Avšak trochu mě mrzí, že nejsem jediná komu se líbí a poslední dobou jsou opravdu na každém rohu a bohužel ne v originální verzi.

Pandora 

Pamatuji jak jsem si jako malá holčička o Pandoře přečetla v nějakém časopisu a brala jsem ji za něco strašně luxusního a drahého. Roky plynou a já tak nějak podlehla jejímu kouzlu. Líbí se mi filozofie toho, že každý korálek má připomínat nějakou událost a já se tím chci držet. Náramek jsem si sama koupila k narozeninám a svůj první korálek dostala k 21. narozeninám. Náramek nosím denně a mám z něj ohromnou radost. Snad mi i nosí štěstí. Ač to zní zvláštně, tak do něj vkládám svou energii, sílu, naději a prostě je to pro mě znak určité víry. K Vánocům si korálek nepřeji, i když se o něm ségra zmiňovala, tak kdo ví. Každopádně obdivuji všechny šperky, prstýnky a náušnice, které Pandora prodává a nevadilo by mi, nějaký dostat!

Tak tohle jsou věci, které si letos přeji. Jak jsem už psala, rozhodně je všechny nedostanu, až na jednu...

Co si od Ježíška přejete Vy? :-)


7 komentářů:

  1. jůůů nádherný wish! kdyby ten můj měl neomezené konto :D Tak z kosmetiky by to bylo od 100% pure: make up báze pod make up, pudr tvářenka, šampon a kondicionér /MU a vlasové připravky dostanu/ krém na ruce vanilka, a kokosový a vanilkový sprcháč :D
    rtěnky bych chtěla od beautypierre /catwalk a ruby/
    a od bourjois velvet lipstick odstín 05 :D
    parfém od Guess /je to spíše toaletka nějaká novinka/ pak Beyonce orchid /tu dostanu nejspíše od kamarádky/ letos si dáváme navzájem parfémy...
    pak karmu chci taky už dlouho :) mám svého zlatníka u kterého si nechávám dělat šperky na míru nesnáším bižu totiž.. :)

    z doplnku by mě potěšila crossbody od Rebeccy Minkoff, a od DKNY taková ta prošívaná alá chanel :)
    z oblečení. bych ráda nějaký rolák /bílý,černý, vínový šedý/ a trika s dlouhými rukávy ptž jsem si všimla že krom asi 2 triček žádný jiný nemám :D nosím pořád jen tílka ale letos je šílená zima :D
    a spoustu chumdelatých svetrů a nějaké skinny a černé lesklé koženkové skinny :D

    no ach ta skromnost :D a Iphone bych brala taky 5s stříbrný :D a tablet :D
    ježííííš to abych vykradla banku :)
    některé věci dostanu a na zbytek si budu muset časem našetřit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, ta skromnost :D Mně se od Rebeccy Minkhof líbí taková veliká tote, no šíleně drahá :D
      Tak ať ti to výjde, hodně štěstí! :)

      Vymazat
  2. Máš krásny wishlist, a celkom riadne drahý no :D:D:D:D
    Tak snáď sa ti vyplní aspoň jedna vec, budem držať palce! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to já umím dělat přehledy drahých věcí :D Děkuji, tobě také! :)

      Vymazat
  3. také věřím na karmu :) Pandora je naprosto kouzelná, moc se mi líbí nápad sbírání
    přívěsků jako vzpomínek, proto po náramku toužím už dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super wishlist!

    If anyone is up to following each other, let us know!

    http://curyinthecity.blogspot.com/
    Fashion&Fun PARIS

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)