Top Of October



NARS - Mata Hari Blush

Má vysněná tvářenka, zrovna v říjnu jsem ji používala asi nejvíce i když je to celoroční přirozený odstín. Více si o tomto mém zázraku můžete přečíst tady.

Sally Hansen - Extreme Wear Nailpolish

Není tomu dávno, co jsem díky dm kupónkům nakoupila tyhle dvě lakovací krásky v akci 1+1 a vyšel mě tedy jeden lak na 50 Kč. Tmavší vínový Brick Wall a krásně červená Cherry Red mi dělají společnost zatím celý podzim. Laky jsou to asi nejlepší, které jsem kdy měla - co se výdrže týče. Opravdu vydrží týden, nehet krásně zpevní, dobře se s nimi lakuje. Nemám co  vytknout a mám v plánu nakoupit z této řady více odstínů. 

Victoria´s Secret - Hydrating Body Lotion & Fragrance Mist

Jak víte, koupila jsme si na letišti celý set tělových mlék a sprejů. Naprosto zbožňuji tuto řadu s názvem Love Spell. O můj bože, to je dokonalá vůně třešňových květů a broskve! Kdo máte ráda sladší vůně, prostě musíte vyzkoušet! Tělový sprej je dokonale osvěžující a překvapilo mě, jak se vůně drží. Tělové mléko je parfémované opravdu hodně a vůně na těle vydrží do dalšího umytí těla.


Jaké produkty byly oblíbené v říjnu u Vás? :-)

16 komentářů:

  1. Matu Hari jsem si koupila i na základě tvé recenze a nelituji jediné koruny. Společně s Plum Foolery ji používám nonstop už dva měsíce. Tělové spreje od VS jsem už odložila, na chladné dny mám přecejen radši intenzivní a hřejivé vůně, momentálně u mě vede Lancome Tresor Midnight Rose. Nej rtěnka posledních dnů je určitě Revlon lip butter v odstínu Raspberry pie, odstín laku pak Essie Bordeaux.
    Laky od Sally jsem ještě nezkoušela, ale vypadají moc dobře. Budou fotky pro lepší představu odstínů? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc rada, že jsi spokojená! :) fotky Sally Hansen na nehtech budou :)

      Vymazat
  2. Tvářenka vypadá krásně a něco od VS chci taky zkusit :) Já se s podzimem opět vrátila od Astor Lip Buttter ke rtěnkám, jinak se asi nic moc nezměnilo. No a možná ještě vůně, ale občas si stejně neodpustím nějakou trochu svěžejší, takže to střídám, abych ji zas nenechávala až do jara v šuplíku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ted skoro celý říjen nosila tmavé rtěnky, hlavně Diva od MAC :). A taky jejich tvářenku v odstínu Gingerly. Plánuju si ale konečně také koupit jednu od Nars :).

    OdpovědětVymazat
  4. Po tělovém spreji od VS už pokukuji nějakou dobu a stále odolávám! :) Chtěla bych si ho,ale do konce roku pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  5. dlouho jsem uvažovala nad tvářenkou od Narsu a pak se rozhodla při dnech marriańne pro bourjois a i když tvářenka je skvělá, celý den nevydrží... tak uvidíme :) třeba si tu nars někdy pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sprej od VS mám také, ale ve větší verzi a nemůžu si stěžovat. Je úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  7. VS body spraye miluju♥ ty vůně jsou úžasné a takové lehoučké:) na léto jak stvořené, ale teď bych už chtěla nějaký nový parfém na zimu:)) a s laky Sally Hanson jsem taky moc spokojená! Mám asi 4 a nemůžu si je vynachválit:)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne produkty, hlavne tie laky na nechty :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  9. Nars maji skvele veci)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu:) Budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  10. Ja som akura dostala riasenku a bronzer takže mne to uplne staci, a nejake tie nove ruze :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  11. Laky od Sally Hansen mám ráda. Vůně Victoria secret taky, jen je škoda, že se tu dají těžko sehnat. Když už se člověk dostane na letiště, je třeba udělat si zásobu :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)