Medik8 - creamCleanse a "hot cloth cleansing" metoda


Mám tu další výrobek od mé oblíbené značky Medik8, která mě s každým výrobkem, který zkouším, dál a dál překvapuje.

Dnes Vám představím creamCleanse, který byl vyvinut pro normální a suchou pleť, ale mohou ho používat všechny typy pleti. Jedná se o hydratační krémový čistící přípravek, který obsahuje směs pečujících a zvláčňujících slořek jako je: kakaové máslo, nebo pomerančový olej což jsou látky vhodné pro šetrné čištění citlivé pokožky a zároveň zamezují vysušování. Kvůli exfoliaci pleti obsahuje kyselinu L-mandlovou. Přírodní glycerin zajišťuje hydrataci. Tento produkt neobsahuje: parabeny, mýdlo, sulfáty a jiné dráždivé čistící látky. Nezpůsobuje tedy červenání pleti a vysušování.

Úkolem tohoto produktu je tedy odstranění nečistot, mazu a makeupu. Dále slibuje omlazení pokožky, prevenci proti vráskám. Poskytuje jemnou AHA exfoliaci a  má protizánětlivý účinek, je tedy vhodný i pro pokožku s akné.

Produkt se může používat 2x denně a to jak při ranním, tak i večerním čištěním pleti. Dostatečné množství produktu se nanese na vatový tamponek, nebo konečky prstů (což já preferuji) a jemně se vmasíruje do suché pleti, krku a dekoltu. Následně se produkt pomocí teplého vlhkého ubrousku, nebo ručníku odstraní. Velice suchá pokožka může produkt setřít suchým ubrouskem, ale myslím si, že z hlediska vyčištění pleti je lepší technika mokrého teplého ručníku (hot cloth cleansing). Postup se opakuje, dokud není tamponek/ručník čistý.


Já jsem z produktu nadšená. Plní vše co slibuje, samozřejmě omlazení pleti nemohu posoudit. Avšak pleť odličuje naprosto perfektně a jsem ráda, že na našem trhu je konečně dostupný produkt vhodný k hot cloth cleansing. Pleť opravdu není vysušená, ani podrážděná a to je pro mou citlivou pleť prioritní. Produkt používám pouze pro odličování makeupu, na ranní čištění by na mě byl až moc hydratační. Následně pleť ještě dočisťuji micelární vodou a pak nanáším klasickou péči. Produkt tedy doporučuji!

Balení s pumpičkou, která je bezvadně praktická a hygienická obsahuje 250ml a dle výrobce vystačí až na 80 aplikací. Seženete ho na stránkách medaprex.cz za 525 Kč.

Slyšely jste už o metodě hot cloth cleansing? :-)


7 komentářů:

  1. Slyšela jsem, ale také jsem ještě nesehnala žádný dostupný produkt u nás. Bezva, děkuju za tip!

    OdpovědětVymazat
  2. Ja od tejto spoločnosti práve testujem gél na zmenšenie pórov taktiež z tejto rady a je naozaj úžasný :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten zde už mám recenzi, to je můj nejoblíbenější čistící gel vůbec! :)

      Vymazat
  3. Lákají mě oba, myslíš že by mohly být v kombinaci Cream Cleanse na první čištění a Pore Cleanse gel na druhé čištění?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to by určitě šlo. :) Tak jsem to někdy dělala i já. :-)

      Vymazat
    2. A žádné podráždění nebo tak? Jinak děkuji moc za odpověď. :)

      Vymazat
    3. U mně ne, ale používala jsem Pore Cleanse Gel tak dvakrát, třikrát týdně, ne každý den. Zas už by to bylo asi moc "obrušující". Ale někdo používá AHA kyseliny klidně denně. Je to individuální a musíš sama vyzkoušet. :)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)