Eveline - Sérum na vlasy BIO BURDOCK


Kosmetika Eveline je u nás čím dál známější a to především díky tělové kosmetice. Vůbec jsem netušila, že nabízí i vlasovou péči a jelikož jsem Eveline toužila vyzkoušet už dlouho, bylo jasné, že po séru na vlasy mileráda sáhnu. Řada Bio Burdock obsahuje pouze přírodní látky, které podporují přirozenou regeneraci vlasů. Řada je určena pro jemné a slabé vlasy se sklonem k vypadávání a lámavosti. Řada obsahuje šampon, masku a právě sérum, které vlastním já.

Sérum slibuje: zabránění vypadávání slabých vlasů, posílení vlasových kořínků, snadné rozčesávání, dvojnásobný objem vlasů, ochranu před vysokými teplotami, prodloužení života barvených vlasů a stálosti barvy. Sérum pokožku zklidňuje a chrání i před UVA/UVB zářením. Výsledky mají být znatelné už po prvním použití.

Hlavními složkami je například lopuchový olej, který dodává vzdušnost a pružnost. Arganový olej, zase slouží k regeneraci a vyživení vlasu, zanechává vlasy jemné a zářivé. 

Co se týče použití na lahvičce se píše, že mám na vlhkou pokožku i do délek nastříkat malé množství, zabalit do igelitu, ručníku nechat působit a pak vlasy umýt. 

A výsledek? Sakra jo! Ono to funguje! Co se týče zábalu tak malé množství nějak nechápu, to by nepokrylo všechny vlasy, celé délky, ale tedy ano nastříkám malé množství a pak přidám svůj oblíbený olej a udělám klasický zábal. Po umytí jsou vlasy vážně objemnější a krásnější a to víc než po klasickém olejovém zábalu. Nějak to nechápu jak to může fungovat a olej mi vykouzlit objem, ale on tam prostě je a to na 3 dny a to jsem ještě nezažila! Takže teď dělám zábaly při každém mytí v neděli (myji hlavu jednou týdně) a nevím zda to takhle budu stíhat do nekonečna ale prostě potom své vlasy miluju! Pokožce olej také dělá dobře, netvoří se mi lupy na které po používání Revitalonu trpím a nějak jsem se jich ještě na sto procent nezbavila. Pokožka nesvědí a zdá se mi hydratovanější. Vlasy jsou celkově hezčí, hlavně lesklejší a hebčí. O regeneraci těžko mluvit, na tu nevěřím (vlas je prostě mrtvý, suchý a ani svěcená voda mu nepomůže, leda nůžky). Občas olej použiji jako bezoplachovku. Klasicky trošku po umytí do vlhkých vlasů a to je pak lesk jako blesk! Jen se to s ním nesmí přehnat a nedávat na pokožku hlavy, to by už moc dobře nevypadalo.. Za mě ano, rozhodně doporučuji a určitě mám v plánu vyzkoušet celou řadu Bio Burdock!


K sehnání na Art Of Visage za 129 Kč za 150 ml. 

Používáte vlasová séra, vodičky nebo olejíčky? :-)

3 komentáře:

  1. Jé to by se mi hodilo. Zrovna v poslední době se mi zdá, že mi padá nějak víc vlasů, snad to bude jenom tím, že se blíží podzim. Od Eveline mám jenom tělový krém kokos s orchidejí a nic moc, hrozně lepí :(

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně něco takového sháním díky za tip!!

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ten šampon a nemůžu si ho vynachválit! Je to opravdu znát:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)