Top Of April


Michael Kors - Glam Jasmine Parfum

Kdo viděl můj wishlist, tak ví. Toužily jsme po ní s mamkou společně a tak jsme si ji musely nadělit. Pro milovníky sladších vůní je božská. Design balení se mi líbí, je typický korsovský a na mě působí luxusně, i když stříbrné provedení by se mi líbilo víc. Vůně vydrží dlouho, pokud se sprchuji ráno a poté na sebe nanesu parfém, cítím ho ze sebe ještě druhé ráno před koupelí, ale už v jeho rozloženější verzi. Všem doporučuji co nejdříve očuchat v Sephoře!


Musela bych o něm mluvit jen a jen v superlativech. Za mě nejlepší krém pro mou citlivou a smíšenou pleť, za naprosto směšnou cenu. Více si můžete přečíst zde.


Tento gel si chválí i Rendy. Jedná se o čistící gel a exfoliační na základě AHA kyselin. Mou citlivou pleť nedráždí a krásně a hloubkově ji čistí. Nemám mu co vytknout, možná jen jeho cenu. Více se o něm můžete dozvědět tady.

Aussie - Miracle Moist Condicioner

Australskou značku Aussie a její produkty jsem chválila už zde. Na blogu Illusoire jsem vyhrála hydratační řadu, tentokrát s kondicionérem, který jsem ještě nevlastnila. Tento měsíc jsem ho zařadila do své rutiny a nemám mu co vytknout. Skvělý kondicionér, který plní svou práci a naprosto úžasně žvýkačkově voní!

Jací jsou Vaši dubnoví oblíbenci? Máte s některým z těchto produktů zkušenost? :-)
Užijte si dnešní Valpuržinu noc (já ji trávím s učením) a závidím všem, kteří si mohou užít i první máj, já zase uschnu.. Zítra je vyhlášení giveaway, takže máte poslední šanci se zapojit. 

7 komentářů:

  1. parfém od MK mě dost zaujal, už jen svým luxusním flakonem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Babylove jsem si dneska konečně donesla... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad ti bude vyhovovat! :) Určitě dej pak vědět :)

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že jsi s Aussie spokojená, já jsem si tuhle značku taky oblíbila. Jasmine od MK je nádherná vůně! Ze všech 3, co mají v Sephoře, je jednoznačně TOP! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já ještě jednou děkuji za GA :) Moji oblíbenci v dubnu jsou už takové moje stálice...zamilovala jsem se do Pai krému na obličej, jako vůni miluji Armaniho Acqua di Gioia a pak ještě minerální MU od EDM. Zkusím si jít očuchat toho MK, protože se mi líbí ty obaly :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)