Nivea - Hloubkově čistící peelingový krém ALL-IN-1


U nás už poměrně známý a už nějakou dobu dostupný peelingový krém pro problematickou pleť, který slibuje pět kroků v jednom výrobku. Chvástá se antibakteriálním složením a výtažky z magnólie.

Tento krém má tedy z pleti odstranit nečistoty, eliminovat bakterie, které způsobují vznik pupínků, peelingové částečky mají uvolňovat póry odstraňovat odumřelé buňky a černé tečky. Také na obalu píší, že nedráždí pleť a pokud ho na obličeji necháme tři minuty bude nám jako pleťová maska zmatňovat pleť.

Tento krém si s přestávkami kupuji už druhým rokem, v akci ho seženete kolem 50 korun, což je naprosto nádherná cena. Pro mě je důležité, že neobsahuje sulfáty, které na svůj obličej prostě dávat nemůžu, naopak je v něm hojně zastoupen třeba kaolín. Používám ho jednou týdně a zpravidla večer. Neplní totiž jeden ze slibů a to, že pleť není podrážděná, má citlivka je po aplikaci zarudlá, ale na spaní mi to nevadí, ráno mám pleť jako dětskou prdélku. Klasicky tvář navlhčím a pár minut do pleti vmasírovávám, pak nechám krátce působit a opláchnu. Olalá pleť je vyčištěná, svěží a krásně vypeelingovaná. Zmatnění mohu také potvrdit, ale na tom si nezakládám a nejsem majitelkou mastné pleti. Po použití jsem trošku růžová, ale nic co by po nanesení krému a další péči nezmizelo. Za sebe tedy ALL-IN-1 doporučuji, určitě za těch pár korun stojí za vyzkoušení!

+ Příznivá cena/množství                          - Velmi citlivou pleť může dráždit
+ Krásně pleť vyčistí 


Zkoušely jste někdy tento produkt? Jaký je Váš oblíbený peeling? :-)

7 komentářů:

  1. Mám ho doma a ve své největší slávě byl celkem fajn. Jediné, co mi po čase vadilo, je to, že mi seškrábal kůži na minimum. Měla jsem jí hodně jemnou a náchylnou ke všemu. A od té doby, co používám přírodní kosmetiku, tak mě ani více neláká ;)

    OdpovědětVymazat
  2. jednou jsem ho měla a jak píšeš, mou citlivou pokožku trochu podráždil :/

    OdpovědětVymazat
  3. Já niveu na pleť moc nemám ráda:/ mám citlivou pleť a vůbec mi nedělá dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. Poslední dobou se mi hodně zhoršila plet, moc si to neumím vysvětlit, protože mám opravdu celkem bezproblémovou a hezkou. Moc si s tím nevím rady, protože nemám zkušenosti, co s tím. Tento peeling vypadá hezky, ale asi bych se bála, abych nezrudla jak rajče.

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle peeling jsem ještě nezkoušela, ale ze stejné řady od nivea vážně miluju Wash off - jako mycí gel je moc příjemný a dost jemný - skoro nevysušuje. :)

    Klara's Candle

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem nedávno zkoušela peeling ze vzorečku od Freemana a byl super. Ale teď v poslední době žádné peelingy nepoužívám. (krom toho Freemana, co jsem zkoušela). Spíš používám masky na obličej Freeman, Balea apod.

    Od značky Nivea mám šampon, jinak jsem od této značky nic moc nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  7. Používám už docela dlouho:) Každý večer si tím myju pleť místo odličování:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)