Fenomén Macadamia Natural Oil - Deep Repair Masque


Asi ji nemusím představovat, většina z Vás o ní už slyšela, četla. Říká se o ní, že je to zázračná maska, která nádherně vyživuje a regeneruje vlasy. Jak si ale poradila s mým extrémně suchým a krepatým hárem?

První věc, kterou musím vyzdvihnout a vychválit je fakt, že je bez parabenů a sulfátů. Tomu tleskám, takovou kosmetiku poslední dobou vyhledávám. Slibuje hydrataci do hloubky, zvýšení elasticity a zajištění zdravého vzhledu a lesku. Obsahuje makadamiový a arganovéhý olej společně s výtažky z mořských řas. Ale také tea tree olej pro ozdravení vlasového vlákna a aloe vera.

Masku aplikuji na umyté vlasy, které důkladně vysuším ručníkem a pročešu hřebenem se širokými zuby, pak nanesu poměrně štědré množství produktu a snažím se jej do vlasů nějak vpracovat. Pak nechám 7-10 minut působit a samozřejmě důkladně opláchnu vodou.

Z masky bohužel nejsem nadšená, jako všichni ostatní. Jo vlasy jsou lesklé, ale asi jako po každé masce na vlasy, příjemná vůně se nějak dlouho nedrží, ale hlavně nepociťuji nějakou regeneraci, výživu vlasu. Nevím zda je to tím, že vlasy nemám zničené, ale opravdu suché a maska je určena zničeným vlasům. Ale neumím si představit, že bych měla vlasy zničené a tohle by mi je mělo dát dohromady. To asi ne.

Pokud se podíváme do složení pořádně zahlédneme silikony a pokud si masku srovnám se složením nějaké regenerační GlissKur, či Elséve masky, nenajdeme tam velké rozdíly. Dle mého předražená drogérková maska s krásným designem a vůní, kterým láká a ženy jí masově propadají.


Jak jsem napsala, maska je poměrně drahá. Ne poměrně, ale je prostě drahá. Toto 100 ml balení stojí bezmála 300 Kč a za větší balení, vhodné k dlouhodobějšímu používání a ne jen vyzkoušení zaplatíte 600 Kč! Nemluvě o tom, že zrovna teď, zadám-li masku do vyhledávače, je téměř všude vyprodaná, takže kdo o ni má zájem, musí hledat a čekat. 

Maska je dle mého názoru ucházející, jo je fajn, ale asi jako většina drogérkových masek a rozhodně bych za ni nevyhazovala šest stovek. Znovu už nekoupím.

Máte zkušenost se značkou Macadamia? Slyšely jste o této masce? A jaká je Vaše nejoblíbenější maska na vlasy? :-)

19 komentářů:

  1. Slyšela jsem o ni a chtěla jsem si ji pořídit...tak teď vím, že asi ne:) kterou bys třeba doporučila?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přišla mi lepší i Elseve Total Repair 5, nebo L´Oreal Absolut Repair. :) Záleží jaký máš typ vlasů. :)

      Vymazat
  2. Ještě do nedávna jsem si ji chtěla pořídit, ale pokud je stejná jako ty drogérkové,tak si myslím, že je to úplná ztráta peněz:)

    OdpovědětVymazat
  3. já mám spoustu pytlíčků z Ladybox exchange, ty mi stačí, stejně si moc masky nedávám. ale je dobrá, já jsem s ní moc spokojená :) teď jsem si od nich ještě koupila na vyzkoušení nějaký šampón a kondiš, tak jsem zvědavá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak záleží jaké máš vlasy, pokud normální tak je to určitě skvělá maska. Ale mně se suchými prostě neudělala ani ň a jde mi o to, že i to složení má jak kdejaká maska z drogerie, ale cena je rozhodně vyšší. :)

      Vymazat
  4. za šest stovek bych čekala lepší zázrak no :( ale obal má úžasnej, tato značka umí prostě nalákat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som skúšala iba vzorku, no z toho som velmi nezmudrela... ale masky celkovo velmi nepoužívam, zdržuje ma to...
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  6. Nepoužívám silikony a tohle mě i přesto lákalo..Jsem ráda, že slyším i jiný názor, konečně nemám potřebu to nutně vyzkoušet, děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  7. Masky na vlasy moc nepoužívám, občas si nějakou koupím v sáčku v DM a vždy jsem snimi byla velmi spokojená :)
    http://luci-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. o Macadamia jsem zatim nic moc neslyšela..
    a na vlasy co se masek a balzámu týče, tak jsem i zamilovala GLISS KUR ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Týjo, přijde mi celkem drahá. Za tu cenu bych od ní čekala naprostý zazraky. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Spíš si masku jak na obličej tak na vlasy vyrobím sama doma, ale tohle vypadá taky dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky vyrábím, ale po umytí šamponem vždy musím nanést kondicionér/masku, protože mám vlasy suché. A nemám vždy čas se patlat s vajíčkama, olejem atd.. ;)

      Vymazat
  11. Chtěla jsem si ji pořídit, ale už jsem změnila názor!:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Já se té masky musím prostě zastat :-D. Mám opravdu suché vlasy a nikdy, opravdu NIKDY, jsem se ze žádné masky neposadila na zadek, vychvalovaného Gestilu jsem vypotřebovala několik balení a efekt nic moc, ale tuto masku si plánuju koupit znovu, protože je jediná, u které vidím výsledky. Je pravda, že jsem si toho všimla, až když jsem vypotřebovala plné balení. Ale půjdu do ní znovu. Důvod, proč ji ještě nemám je ten, že je prostě fakt drahá a já měla to štěstí, že jsem si první balení koupila v době, kdy stála polovinu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že ti vyhovuje, vždyť máme také vlasy každý jiný a každému sedí něco jiného. Neříkám, že je nejhorší, ale stejnou službu mi za ty peníze udělaly i jiné a o to mi jde. Gestil je jen silikonová hrůza, která s vlasem do hloubky nic neudělá. ;) Mám masky, které stojí třetinu a na druhém místě už mají oleje a jiné účinné látky, dělají mi lepší službu a levněji. :-)

      Vymazat
  13. Za mě taky nebyla nic moc, jsem ráda, že se mnou někdo souhlasí!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)