Laky na nehty - Essie, Zoya a L´Oreal

Mám tu další tři pány na holení co se týče laků na nehty. Chtěla jsem teď trošku zkoušet a hledat ten nejlepší. Každopádně u laků se nedá soudit dle jednoho odstínu, protože často je třeba jeden z deseti naprd a ostatních devět může být super.

Essie - Go Ginza


Jsem koupila od jedné slečny za pár korun, je to menší balení s krásnou fialkovorůžovoučkou barvou, která je ideální na léto. Essie je trošku hustší a má parádní štěteček, takový širší, což mám ráda. Výdrž není nejkratší! Vydrží tři, čtyři dny s přehledem. Kryje v první vrstvě. Určitě budu chtít svou sbírku Essie laků rozšířit!

Zoya - Burke


Je u nás méně známější značka laků na nehty. Mám krásnou červenou Burke. Vadí mi, že má malinkatý štěteček, není široký. Nekryje v první vrstvě, musela jsem dávat asi tři a bohužel ani nevydrží. Druhý den už byl na přelakování. Mrzí mě to, protože to není nejlevnější lak na nehty, navíc má nádhernou barvu a v zahraničí je poměrně dost opěvovaný. U mně bohužel ne.

L´Oreal - 507 Riviera Levander


Má krásné kolekce laků, ale ceny nejsou nejlepší. Vyplatí se koupit ve slevě. Lak kryje při první vrstvě, má dobrý široký štěteček a vydrží 4 dny bez problému. Je také trošku hustčí, připomíná mi Essie, nejen barvou, ale i konzistencí. Barvičku má nádhernou, opět bezvadnou na léto/jaro, ale řádím s ní i teď v zimě.

Za sebe mohu doporučit a dál nakoupit Essie a L´Oreal, ale Zoya mě zklamala a nemám v plánu si ji koupit znovu. Omlouvám se za fotky, ale laky v tomhle ročním období nechtěly být foceny lépe a prostě se mnou vůbec nespolupracovaly, berte je spíše jako ilustrativní.

Máte zkušenost se zmíněnými značkami? Jaké laky na nehty jsou Vaše nejoblíbenější? :-)

4 komentáře:

  1. ten poslední je krásný, mám moc ráda laky Loreal :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pááni všechny barvy vypadají nádherně!!

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma asi 3 odstíny Zoya laků a u mě naopak velmi dobře drží, ale asi záleží na odstínech i Essie je super :). Mě zase nevyhovoval Loreal, ten mě nevydržel vůbec.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Zoya se mi líbí uplně nejvíc! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)