Garnier Essentials - dvoufázová odličovací emulze a pleťové mléko


Pomalu a jistě bourám svou skepsi ke značce Garnier. A to nejen těmito dvěma produkty, ale i tím předchozím, mým prvním bouračem zdí mezi mnou a touto značkou, o tom se ale můžete dočíst zde. Není tomu tak dávno, co byla v Rossmannu akce 1+1 zdarma a já zrovna nutně potřebovala pleťové mléko a vlastně i odličovač a tak je jasné, že dohromady za 120 Kč jsem tam tohlecto nemohla nechat!

Essentials Sensitive - Zklidňující odličovač 2v1


Slibuje odlíčení i voděodolného makeupu a láká na to, že je bez parfemace, alkoholu a barviv. To se mi líbí, protože to nepotřebuji na svou pleť zbytečně dávat. Voní příjemně, mé oční okolí nedráždí a také je plusem 200 ml za cenu běžných odličovačů, které mají třeba 70 ml. Tento odličovat má problém s promícháním dvou složek, irituje mě, že se prostě dokonale nepromísí a také jdou hned od sebe. Není moc mastný a s tím se pro mě, uživatelku voděodolných řasenek pojí problém - dokonale neodlíčí. Teda jo, odlíčí, ale trvá to hrozně dlouho a také u toho spotřebuju hrozně moc produktu. Se svým oblíbeným Green Line to mám za chvilku a s kapkou odličovače. Tím vlastně mizí jeho super cena/množství, protože mi Green Line vydrží déle než tento, kterého po týdnu používání, tedy 7 odlíčeních, ubylo 20%. A to se mi nelíbí.
Mohu ho doporučit, určitě Vám bude vyhovovat. Já budu ale dál kupovat svého oblíbence.

+ Bez parfemace, alkoholu a barviv                       - Pro mě to, že není tak mastný
+ Cena/množství                                               - Větší spotřeba produktu
                                                                     - Odlíčení voděodolného líčení mu trvá


Essentials - Osvěžující odličovací mléko

Podle obalu obsahuje detoxikační výtažek z hroznů a je určený pro normální, až smíšenou pleť. Jeho textura je jemná, lehoučká. Příjemně voní. Jak už jsem psala, odličovací mléka používám jako momentálně slavné "cleansing balms", které jsou nyní boomem. Kápnu množství lískového ořechu do dlaní, v nich promnu a pak nalíčenou tvář nanesu a začnu masírovat, většinou tak půl minuty. Někdy stáhnu kosmetickým kapesníkem, to pokud jsem hodně nalíčená a použila jsem třeba makeup. Většinou ale odličovač umyji tamponkem napuštěným micelárkou a ještě jedním pleť dokonale dočistím.
Mléko mi sedlo. Pro mě je nejdůležitější, že neobsahuje minerální olej (na ty v odličovačích pozor!) a jinak si vystačím i s málem. Nevšimla jsem si zhoršování pleti, nebo tvorby pupínků, takže za mě je fajn. 

+ Příjemná vůně                                             
+ Lehká konzistence
+ Odlíčí

Máte nějaké zkušenosti s pleťovými produkty značky Garnier? Jaké používáte odličovače Vy? :-)

9 komentářů:

  1. Od Garnieru jsem používala růžový odličovač a i jiné produkty a vždy mi vyhovovaly, ale když se teď nad tím tak zamyslím, tak snad zrovna teď od Garnieru ani nic nemám :))

    Já teď na odlíčení používám Micelárku od L´Orealu a moc mi vyhovuje. Když se odličuju ve sprše, tak oleje :)

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také používám micelárku, ale pokud mám makeup tak nejdříve mléko a pak ho smývám micelárkou. Mám takový lepší pocit, že je pleť více vyčištěná :D

      Vymazat
  2. Garnier mi moc nevyhovuje, mám radši "lékárenské značky" na plet (krémy a odličovače), ale akci bych asi taky neodolala! :)

    http://miss--xy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také používám lékárenské značky, ale u odličovacích mlék mi to nevadí, protože je okamžitě smývám micelárkou :)

      Vymazat
  3. to mlieko som mala aj ja ale nerobilo mi dobre. pleť som mala viacej vysušenú..

    http://thewonderlandinahat.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tohle mléko mám a jsem s ním moc psokojená:))

    OdpovědětVymazat
  5. Ja pouzivam Mixu a Biodermu

    Pozývam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. ja tiez pouzivam garnier :)
    ale tu ruzovu sadu ... neviem prečo ale z tejto zelenej mi slzili oči

    OdpovědětVymazat
  7. Odličovacie mlieko s vôňou hrozna som skúšala už dávnejšie a bola som celkom spokojná, moju pleť vôbec nezaťažilo a naviac veľmi pekne vonia. Teraz som si ho bola po dlhšom čase kúpiť znovu, pretože v zime je lepšie pleť odličovať mliekom a nie micelárkami, na ktoré som zvyknutá bežne.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)