Top Of December


Je určený pro obnovu pokožky po jejím povrchovém poškození nebo narušení bez známek krvácení. Krém neobsahuje chemické konzervační látky, parfémy, barviva a je testovaný i pro děti do 3 let. Moc se mi líbilo jeho složení i sliby. Stál mě s poštou něco přes tři sta korun, což není málo. Vyrašil mi nehezký ekzém a tenhle krém ho umí vždy krásně zahojit a spravit. Momentálně s ním pleť tedy mažu preventivně a taky abych ji po ekzému pořádně zhydratovala. Miluji ho! :-)


Doplácala jsem všechny možné micelárky a už mi zbyla jen litrová zásoba téhle Biodermy. Asi jí zase přicházím na chuť, zdálo se mi, že mi dřív moc nevyhovovala, ale teď je nějak v pohodě a jsem s ní spokojená. Každopádně ještě rok potrvá, než ji doplácám, pak mám v plánu okusit tu proslavenou L´Oreal.

Nonque - balzám na rty

Jestli milujete kokos, budete milovat i tenhle balzám. Přijde mi, jako bych si na rty nanášela přímo kokosový olej (který mám a přijde mi konzistence, rozpouštění na rtech, ale i vůně a hydratace naprosto totožná!). Balzám stojí klasicky kolem padesáti korun a mohu ho všem vřele doporučit!


Britney Spears - Fantasy

Pokud jako já milujete hodně sladké, ovocné, výraznější vůně tak tohle je pro vás naprostý sen. Na zimu se ráda přisladím a tenhle parfém je ten nejsladší, který mám. 
"Parfém Britney Spears Fantasy vás přenese do světa fantazie na tónech sladce vonící čínské švestky, exotického kiwi a jasmínových okvětních lístků. Po odeznění těchto svrchních tónu, ucítíte příjemný závan orchideje, bílé čokolády a zlaté kdoule. V závěru se rozezní smyslné esence dřeva a kořene kosatce florentského." Mám ji už pátý rok a stále má ohromnou, vlastně nejdelší výdrž ze všech mých parfémů. A navíc.. Flakón byl navržen přímo v dílnách Swarovski.


Jaké jsou Vaše oblíbené produkty za prosinec? :-)

Jelikož je dnes Silvestr, chtěla bych Vám popřát do Nového roku jen to nejkrásnější a nejlepší. Moc Vám děkuji za přízeň a milé komentáře a doufám, že pro nás všechny bude rok 2014 ještě lepším! :-)


12 komentářů:

  1. jé, tak ten parfém od Britney vypadá naprosto úžasně, miluju sladké a výraznější vůně! díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. Biodermu jsem teď poprvé dostala k Vánocům a jsem zvědavá, jak s ní budu spokojená při dlouhodobějším používání. Zatím je fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, micelárky jsou moc fajn, teda pokud nemáš hodně suchou pleť :)

      Vymazat
  3. Bioderma je zaručeně nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tu Biodermu chci vyzkoušet, ale tu zelenou :)
    http://michaelavebrova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na zelenou u mám recenzi, mně hodně vysušovala a dráždila.. :)

      Vymazat
  5. Aj aj vlastním Biodermu a som s ňou spokojná :) Kika

    OdpovědětVymazat
  6. bioderma bývá záruka kvality np :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak kdy, měla jsem krém pro citlivou pleť a to složení nebylo nejmoudřejší.. ;)

      Vymazat
  7. Červená Bioderma je skvělá, jinou kosmetiku od Biodermy než micelárky ale nemám ráda. A od Britney mám Midnight Fantasy, ta nevoní tak karamelově, ale spíš ovocně...ale obě jsou krásné, nad růžovou fantasy jsem taky uvažovala :-) Někdy zkus očichat i tu fialovou :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)