Top Of November


Chlorella Japan
Tabletky této sladkovodní řasy jsem si koupila loni k vánocům. Balení je sice velké, ale poměrně drahé. Většinou stojí takové množství od sedmi stovek a výše a navíc se tabletky neberou po jedné, ale většinou po 15 tabletekách. Každopádně jsem se k nim tento měsíc vrátila, protože jsem celé září i říjen prostonala a Chlorella je super na pročištění, detoxikaci a zlepšení imunitního systému. Na podzim a zimu ji vřele doporučuji, pokud tedy snesete tu opravdu odpornou chuť a neskutečný zápach! 

Akneroxid 5%
Akneroxid je nejsilnější volně prodejný lék na akné, obsahuje naprosto totožnou látku jako Eclaran, který už je na lékařský předpis. S tímto gelem musíte pracovat velice opatrně, někoho může šeredně popálit. Navíc obsahuje peroxid a tak si musíte dávat pozor, aby vám neobarvil obočí, peřiny a tak dále. Je ale naprosto božský! Udělá se vám podkožní boláček? Večer na noc namažu a ráno po něm není ani flíček! Jakýkoliv malý pupínek do druhého dne zahojí. Avšak jak říkám, práce s ním chce opatrnost a zvyk v dávkování a aplikaci. Mně navíc hodně vysušuje, musím na něj proto nanést silnou vrstvu hydratačního krému a používám ho pouze lokálně. Seženete v lékárnách za zhruba 150 Kč.

Rimmel - Lasting Finish By Kate
Rtěnky Kate od britské značky Rimmel jsou věhlasné a ne nadarmo se považují za ty nejlepší z drogérií. Musím souhlasit! Mám odstín 05 z klasické černé kolekce a 110 z nové, červené - matné kolekce. Obě miluji, jen matná má trošku jinou strukturu a jednou mi zavařila na nehezkou ostudu, je trošku vosková a pokud na ni nanesete jinou rtěnku, čekejte, že se nebude chovat jako hodná holka. Každopádně jsou to mé listopadové oblíbenkyně!





Tenhle depigmentační krém se u nás objevil teprve nedávno a já jsem si už tehdy na něj brousila zuby. Nějak jsem ho nechala být a nakonec po něm sáhla až když mi ho někdo nabídl, trochu odzkoušený, za pár kaček. Bože můj, to je prostě zázrak! Určitě už víte, že mám neskutečně hypersenzitivní pokožku a vlastně mi ještě žádný krém nesedl jako poklička na hrnec. Až tento! Je pro mě naprosto senzační a jsem strašně ráda, že ho mám!

Body Basics - Body Milk
Toto tělové mléko jsem dostala k Vánocům a nějak na něj padla řada až teď. Příjemně voní, rychle se vsakuje, hezky hydratuje - účel plní a já jsem tedy spokojená.

Z těchto oblíbenců mám opravdu radost a jsem za ně moc ráda. Co bylo Vaším TOP v listopadu?:-)

6 komentářů:

  1. Můžu se zeptat, jestli je ten Garnier vhodný na mastnou pleť?:) Taky jsem totiž ještě nenašla ten super skvělý krém na mou pleť:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Garnier jsem psala recenzi, myslím, že by mastné pleti mohl sedět, je gelovější konzistence, není hutný :)

      Vymazat
  2. ty rtěnky od Kate vypadají fantasticky, musím si už taky jednu pořídit! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnky od Kate jsou pro mě také rozhodně top, mám je moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnky se mi moc líbí ! Obě barvy vypadají krásně..
    Já jsem si teď v Listopadu oblíbila krém na ruce a na nehty od Marks & Spencer s Aloe Vera a taky jsem si asi před dvěma měsíci pořídila tělové kokosové mléko od Freemana a pořád jsem s ním moc spokojená, protože nádherně voní !

    OdpovědětVymazat
  5. Chlorellu jsem také vyzkoušela :) pokud pominu ten zápach a chuť (jde to překonat :)) tak jsem s ní byla spokojená.

    nicolexs.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)