Dermacol Imperial Makeup, aneb první negace?


Poslední dobou se z něj stala celebrita. Slavný Dermacol Imperial, který je na našem trhu už dlouho, dostal nový kabátek a hned se po něm zaprášilo. Já z něj tedy tak na větvi určitě nejsem.
Dermacol ve svém promu slibuje hydratační makeup s výtažkem z orchideje, má zajistit tedy dlouhodobou hydrataci, jemná textura má zajistit okamžité sjednocení a projasnění. Má dodávat pocit svěžesti a vyhlazující látky zajistit jemnější a hladší vzhled.

Co se týče balení, to se mi líbí, nemám s těmito tubami problém, vymáčknu si přesně kolik chci, nejsem typ žadonící po pumpičce. Navíc je zajímavě černé s orchidejí, prostě se mi líbí.
Odstín 1 Pale se mi ale nezdá tak světlý, že by vyhovoval každé bledulce. Každopádně má hodně růžový podtón.
Se slibovanými hydratačními vlastnostmi nemohu souhlasit, mně tedy vysušuje a docela znatelně. Zvýrazňuje mi šupinky a celkem i pupínky. Tím se taky dostávám k jeho krycím schopnostem, které jsou opravdu lehké, jako u evropských BB, trochu sjednotí, ale určitě nekryje. Proč si tedy ale dávat na pleť makeup, který mi zvýrazňuje nedokonalosti? 
Jeho výdrž také není nejlepší, mou školu, která netrvá tak dlouho nezvládl, jak kdybych na obličeji nic neměla a to musím podotknout, že nemám vůbec mastnou pleť! Do pórů mi ale nezalézal.
Jediné co mu mohu pochválit je finish. Je takový semi-matný, ne přehnaně matný, ale ani ne dewy, takový akorát mezi. Líbí se mi. To je asi tak vše o se mi líbí...
Určitě také nebude sedět těm, kterým nedělají dobře silikony, těch je zde opravdu požehnaně, můžete se přesvědčit samy. :-)



Sami si můžete porovnat složení tohoto makeupu a Affinitone od Maybelline, který se mi zdá lepší. Více krycí s lepší schopností sjednotit pleť a celkově mi vyhovuje víc.



Nahoře vždy Dermacol Imperial v odstínu 1 Pale, pod ním Maybelline Affinitone v odstínu 02.

+ Hezké balení                                      - Pro někoho lehké krytí 
+ Příjemná vůně                                    - Malá výdrž
+ Hezký finish                                       - Hodně žlutý podtón
                                                         - Někomu nemusí vyhovovat velké množství silikonů

Příznivá je cena makeupu, která se pohybuje kolem 170 Kč.

Podlehly jste i Vy šílenství kolem tohoto makeupu? Vyhovuje Vám? 
Máte nějaký jiný oblíbený Dermacolácký makeup? :-)
                                                            

19 komentářů:

  1. To je snad první negativní recenze, kterou čtu. Přijde mi, že jsou všichni z makeupu unešení. Já se také rozmýšlím nad jeho koupí, ale asi si ho nechám ujít. Bojím se odstínů - Dermacol má dost zvláštní škálu a MU mi přijdou více do růžova než do žluta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, většina jejich makeupů je růžových, u tomuhle tomu tak ale není.. ;)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
  2. Tyjo tak to do něj asi nepůjdu..takhle na fotce se mi ten odstín taky moc nelíbí....nevim nevim..stejně ale nedám dopustit na bb creamy, takže na make up asi kašlu:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě pokud ti BB sedí tak je lepší. On tenhle makeup kryje jak nějaký BB, ale nemá ty plusy BB ;)

      Vymazat
  3. ja som si ho v tom osiali kupila lebo som citala vsade super recenzie ale este som ho neotvorila..uz ma ani nelaka :(
    Inak pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som ho skúšla v drogérií ale vôbec ma nezaujal, od Dermacolu mám svojich favoritov a to make-upy Pure Gold a 24 h controll :)
    LipstickJungle

    OdpovědětVymazat
  5. Delší dobu uvažuji nad jeho pořízením, ale to krytí mě v celku odrazuje:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krytí je opravdu maličké, spíše jako nějaký tónovací krém ;)

      Vymazat
  6. Dnes jsem si ho koupila, snad bude fajn:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak toto ja najväčší fail od dermacolu. Jedno šťastie, že som si ho nekúpila aj keď som po ňom pokukovala.
    www.karinvirag.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem moc ráda za negativní recenzi, ačkoliv to může znít divně :)) Ale ono když pořád jen čteš pozitiva, pak si to koupíš, nevyhovuje ti to, tak si pak pomalu říkám, jestli nejsem divná :D

    A.

    OdpovědětVymazat
  9. ja moc makeup nepoužívam ale pudre od dermacolu sú super :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Ja som jeho osialu nepodlahla, bala som sa presne toho efektu, ktory popisujes ty, mam taky pocit, ze na mojej pleti by sa zachoval podobne.. ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Měla jsem na nej zálusk ale ten žlutý podton je pro me velký minus přesahující i 100 plusu. Ach jo, nikdy "ten svůj" nenajdu ...

    OdpovědětVymazat
  12. Nejste první, pro koho tento make-up není nic moc, doporučila jsem ho kamarádce po tom, co jsem s ním byla moc spokojená a ta pak vypadala, že mě za ty vyhozené peníze oběsí :D Jinak moc pěkně napsáno, určitě je fajn napsat i mínusy, alespoň pak nedojde ke zklamání. Vytvořila jsem také recenzi ale jsou tam spíše plusy, mínus vidím na mé pleti hlavně v balení, to s pumpičkou bylo prostě o dost lepší :( http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/orchidejovy-make-up-od-dermacolu.html

    OdpovědětVymazat
  13. Tento make - up v nejsvětlejším odstínu podle mě nemá vůbec žlutý podtón. Naopak - dermacolácké make - upy se mohou jako jedni z mála pyšnit růžovými podtóny. Mám jeden hodně žlutý (L´oréal Infallible) a když je dám vedle sebe, tak je tento opravdu růžový. Nicméně jsem zvědavá na jeho vlastnosti. Koupila jsem ho asi za 90 Kč, tak mi jich ani nebude líto, kdyby neseděl :)

    OdpovědětVymazat
  14. Imperial je veľmi dobrý make-up až na to, že sa mi po ňom dosť vytvárali vyrážky a stav akné sa mi pri jeho používaní dosť zhoršoval, škoda, pretože je ľahký a vydrží celý deň na pleti.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)