Top Of September


A je tu říjen, září uteklo velice rychle. Možná to bylo tím, že jsem celé září nemocná a k tomu mi začala škola, která mi dává pořádně zabrat. Nakoupila jsem poměrně hodně věcí, většinu Vám ale v tomto článku neukážu, ale máte se na co těšit. :-)

Cotril - Sleek Hair Shaping Cream


Je modelovací krém pro krepaté a nepoddajné vlasy. Vlasy jsou hebké, hladké a lesklé. Dodá jim objem bez zatížení. Obsahuje složky jako olivový olej, který změkčuje vlasy, posiluje je a chrání před škodlivými atmosférickými a okolními vlivy olej z jojoby zajišťuje přírodní a hloubkovou hydrataci, velmi důležitou pro vlasy krepaté a poškozené antistatické a vyhlazující látky pomáhají uhlazovat vlasy, změkčují je a dodávají lesk, eliminují antistatický náboj. Nanáším potřebné množství do vlhkých, nebo suchých vlasů, neoplachuj a upravuji účes dále dle potřeby. 
Celá řada Sleek Hair od Cotril je uhlazující řada pro nepoddajné a krepaté vlasy. Řada vhodná pro vlasy matné, lámavé, vysušené a krepaté bez života. Sleek Hair eliminuje tyto neestetické známky, hydratuje a vyživuje vlasy. Perfektně vyhladí vlasovou strukturu.
Můžete jej zakoupit v kadeřnictví, nebo na internetu. Cena se pohybuje kolem 250 Kč. Jsem s tímto produktem poměrně spokojená, vlastním jej už nějaký ten rok, ale nečekejte, že vás dokonale zbaví krepatosti. 


Alva - Rhassoul čistící krém

Je efektivní čistící krém, který je výborný k cílenému hloubkovému čištění pleti. Obsažené minerály, stopové prvky a přírodní éterické oleje aktivně působí proti tvorbě akné již během mytí. Vyčistí i nejhlubší póry. Obsahuje sopečný minerální jílový mycí kámen, tea tree, rozmarýnový olej, lavandinový olej, citronelu, bergamotový olej. 
Řada Rhassoul kosmetiky ALVA představuje vysoce účinné výrobky čistící péče o problematickou pleť. Rhassoul je marocký jílový mycí kámen, jehož silně čisticí a zároveň šetrné účinky jsou známy po staletí. Pomáhá předejít tvorbě akné a je vhodný pro lidi trpícími alergiemi na syntetické tenzidy. Je doporučováno dermatology jako léčebná kúra.
Nanáším na navlhčenou pleť a pořádně ji promasíruji, poté nechám 2 minuty působit a opláchnu. Nutno zmínit, že to není odličovač, ale čistič, nanáší se proto až na odlíčenou pleť! Slibuje eliminaci akné, kterou jsem ještě nezaznamenala, ale určitě čekejte na recenzi. Pokud jste jako já dosud kosmetiku Alva neznaly, tak bych Vám mohla říct, že je to 100% přírodní biokosmetika.


Balea - Glanz Tonic

Je "lesk ve spreji". Určitě tyto produkty znáte, umí krásně prozářit účes. Zrovna tento sprej mám doma už od dob tanečních, kdy jsem si ho hojně kupovala, navíc miluji, opravdu miluji jeho broskvovou vůni! Bohužel se mi zdá, že hrozně moc ubývá, ale jelikož stojí 40 korun tak mi to vážně nevadí a momentálně jím nešetřím!

Lirene - Hydratační tonikum

Myslím, že o něm bylo napsáno mnohé. Vlastním ho už téměř rok a nejdříve jsem na něj měla opravdu rozporuplné názory. Momentálně ho ale používám celý měsíc ráno a jsem opravdu spokojená. Řeším ale dilema, zda znovu koupit, nebo dopotřebovat micelární vody.

Sephora - Kleštičky na řasy

Jsem zakoupila od jedné slečny za stovku. Tvrdila, že mají být z limitované edice, jelikož se do Sephory dostanu tak 3x do roka, tak se v tom nevyznám a je mi to i jedno. Jsou zlaté a byly k nim i náhradní gumičky. Musím ale říct, že jsem krásnější řasy nikdy neměla! Je opravdu znát rozdíl mezi lepšími kleštičkami a kleštičkami z tržnice. Navíc ty jsem si musela kupovat každý druhý rok, protože se většinou rozsypaly, navíc řasy lámaly. Tohle je úplně něco jiného a jejich používání si opravdu užívám.. a taky chválu na mé řasy! 

Dermacol - Precise black fix na oči

Už jsem o něm psala zde. Naučila jsem se ho používat každý den, ať už na jednoduché obtažení oka, které je téměř neviditelné, ale dokáže zázraky, nebo na výraznější linky, které si poslední dobou opravdu užívám!

Avon - Outspoken Intense By Fergie

Vůně od Avonu nekupuji, vlastně jsem k nim skeptická. Tuhle jsem ale vyhrála v kině - jo vážně v kině! A trefila se mi do vkusu, je to lehčí květinovo-ovocná, exotická vůně, která na podzim tak nějak ještě jde, ještě si ji plácám než bude zima. Je vhodná na denní nošení a musím říct, že muži mi ji chválí.

Jací jsou Vaši oblíbenci za září? Zaujalo Vás z mých produktů něco? :-)

5 komentářů:

  1. jé, díky za tip na kleštičky ze Sephory, vypadají nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, děkuji za tipy! Ráda bych vyzkoušela tu modelovací masku, kterou vidím prvně na tvém blogu a také ten čistící krém, zajímalo by mě jak je to s těmi póry a moc se těším na tu slibovanou recenzičku! :) Ty kleštičky od Sephory ti závidím nejvíce! Jsou krásné a toužím po nich také.:))

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)