SynCare Neoderm - regenerační bomba?


Neoderm je určený pro obnovu pokožky po jejím povrchovém poškození nebo narušení bez známek krvácení. Krém neobsahuje chemické konzervační látky, parfémy, barviva a je testovaný i pro děti do 3 let z pohledu kožní tolerance.

Složení: Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Manganese PCA, Glyceryl Caprylate, Alpha - Glucan, Oligosaccharide, Magnesium Sulfate, Ascorbyl Palmitate, Collagen, Sodium Hyaluronate, Parfum, Zinc Gluconate

Hledala jsem něco velmi regeneračního bez názvu "cica" protože těch produktů jsme už přesyceni a všichni víme o jejich "účinnosti". Našla jsem tedy tento regenerační krém. Cena se pohybuje kolem tří set korun za 75ml, což není nejhorší. Používám ho už déle než 2 měsíce a musím vám poreferovat o jeho výsledcích. Zjistila jsem, že krémy bez silikonů, konzervantů a barviv mi moc sedí, neucpávají se mi póry a celkově jsou fajn! Už si snad žádný drogérkový krém nekoupím!

Krém není mastný, dobře se roztírá a vstřebává, jen se mi zdá, že hodně ubývá a dost jím šetřím. Napatlala jsem ho na aktivní podkožní akné, přičemž jsem se druhý den zděsila, jaká to byla hrůza, ale mazala jsem dál.. Zjistila jsem, že opravdu urychluje hojení, právě proto se akné tak rozjelo, nakonec vypadalo o mnoho lépe. Co se mi líbí je, že umí zregenerovat vysušenou pokožku. Mohu mít ráno šupinek kolik chci, namažu a je po problému! Hlavně taky bezvadně sedl mému čelu, které prostě jen tak krémy nesnese. Často s ním také přetřu rty, to pak slouží jako parádní balzám. Mám docela ráda i jeho balení v tubičce s pumpičkou, čímž se do krémy nedostanou žádné bakterie a nečistoty, navíc si opravdu můžete nadávkovat krému podle potřeby. Nevýhodou je možná vůně, prostě nevoní, ale řeknu Vám, že to mi je úplně putna, protože díky tomu mi to nedělá na obličeji paseku!

Doporučuji tedy na drobné ranky, jizvy, ale i dehydratovanou pleť! Na noc i na den, jen tedy obsahuje UV ochranu, což může být na noc zatěžující.. 
Určitě znovu koupím

+ Bez barviv a parabenů                                   - Neexistuje! :-)
+ Balení
+ Hojí
+ Hydratuje
+ SPF
+ Poměr cena/výkon/množství


Takže tento krém doporučuji na stotisíckrát a určitě jsem se s krémem od značky Syncare nesetkala poprvé. Máte nějaké zkušenosti s touto značkou? :-)

7 komentářů:

  1. asi do něj půjdu, vypadá vážně dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak se dívám na složení tak tam vidím silikony hned dva: Dimethiconol, Phenyl Trimethicone


    Jannnie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pardon, u pozitiv měla tam být jen barviva a konzervanty, už jsem myslela na něco jiného ;)

      Vymazat
  3. wow!to zní skvěle, že by se stal mou další obětí? :D

    OdpovědětVymazat
  4. velice hezký článek, hned mám produkt chuť vyzkoušet!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)