Tangle Teezer

Už i já jeden vlastím! Mám vlasy krepaté, delší a hlavně lámavé a třepivé, to je hlavní důvod proč jsem si TT pořídila. Hodně mi také padají a kartáč jich mám plný. Změnilo se to s s tímto revolučním předmětem?
Koupila jsem ho na zde za 270 Kč, jeho cena se pohybuje zhruba v této cenové kategorii.


Historie zázračného kartáče odstartovala spolu s revolučním nápadem mladého londýnského kadeřníka. Shaun P. prošel mnoha kadeřnickými salony po celém světě a moc dobře si uvědomoval, že na trhu chybí kartáč, který bez problémů rozčeše i ty nejneposlušnější vlasy. Po čtyř letech intenzivní práce se zrodil. Jeho tajemství spočívalo ve specificky rozmístěných štětinkách různých délek. Štětinky kartáče flexibilně klouzají po vlasech, aniž by je lámaly nebo trhaly. Kartáč, který netahá, se okamžitě stal kadeřnickou senzací. Nespočetně mnoho článků v médiích, spousta kadeřnických ocenění i patentované rozvržení štětinek vynesly Tangle Teezer na pozici nejlépe prodávaného kartáče ve Velké Británii, odkud si rychle našel cestu do celého světa. Dnes si kartáč můžete pořídit v několika verzích a mnoha různých designech. Kartáč vyhovuje všem délkám i typům vlasů a zajišťuje jim opravdu bezstarostné rozčesání. Kartáč padne perfektně do každé ruky a během chvíle jemně a bez namáhání rozčeše i ty nejzacuchanější vlasy – mokré i suché. Zabraňuje lámání a třepení vlasů a obnovuje jejich přirozenou pružnost a lesk.

Co se týče samotného kartáčování vlasů. Bože! Nezažila jsem nic lepšího! I když jsou mokré a šíleně zacuchané, tak skoro nic necítím! Vlasy rozčeše na jedničku.

Bála jsem se toho, že nemá klasickou rukojeť, ale drží se dobře, nezaznamenala jsem nějakou nepohodlnost, nebo snad problém. Co se týče vzhledu, jsem spokojená, moc se mi líbí a na výběr je opravdu dost designových variací.


Nesmím zapomenout na to, že na trhu je spousta druhů TT. Od cestovních, které mají takovou speciální krytku, aby se štětiny neničily, po kartáče, které mají být speciálně na česání mokrých vlasů, dětský TT atd..
Jako jediné negativum, které si myslím, že přijde je životnost. Myslím si, že se štětiny budou ohýbat a TT prostě nevydrží 10 let jako klasický kartáč. Taky tedy dávejte pozor, pokud s TT cestujete, aby se štětiny zbytečně neničily!

Vlasům zdar! Také máte svůj Tangle Teezer, nebo se ho chystáte zakupit? :)


10 komentářů:

  1. tangle teezer používam už skoro rok a nevymenila by som ho za nič!! :) je prosto super

    OdpovědětVymazat
  2. zúčastni se giveaway u mě na blogu:)

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsem ho k vánocům a od té doby na něj nedám dopustit! Taky jsem nikdy nezažila nic lepšího!:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Týjo, vypadá skvěle! Asi o něm také pouvažuji:)

    OdpovědětVymazat
  5. vidim to uz na viacerych blogoch a asi to aj ja vyskusam :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  6. to znie úplne úžasne. ja potrebujem tt, strašné sa mi chlapi
    vlasy a padajú mi.
    cara mia

    OdpovědětVymazat
  7. mne uz sprijemnuje zivot nejaku tu dobu a som spokojna:)

    OdpovědětVymazat
  8. ja nad nim stale rozmyslam, ale mam doma velmi kvalitnu kefu z diviakovych stetin cize neviem potom co by som snou robila :(
    Inak ak mas rada Ziaju mrkni sem:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/01/mnam-mnam-ziaja.html

    OdpovědětVymazat
  9. Já si ho asi budu muset pořídit, protože už mám nějakou dobu přece jen delší vlasy a díky normálnímu kartáči se ze mě stane asi brzy plešoun. :D

    OdpovědětVymazat
  10. ja mám dlhé vlasy a nie som s ním spokojná :( na rozdiel od iných mi rozštiepuje končeky :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)