Maybelline Affinitone Makeup

S tímto makeupem mám zkušenosti několik let. Momentálně ho vlastním v odstínu 02 Light Porcelain.
Jedná se o hydratační makeup s vitamínem E a sjednocujícími schopnostmi. Cena se pohybuje okolo 140 - 200,- často bývá v akcích.

Vzhled
Plastová tuba, působící obyčejně. Po odšroubování uvidíte malý otvor, kterým pomocí tuby produkt vylejete (ano vylejete).

Makeup
Je opravdu dost tekutý, takže pozor ať se toho poprvé neleknete, pracuje se s ním dobře. Krytí je střední, ale vrstvením dosáhnete i poměrně slušných výkonů. Sjednocení pleti, které slibuje, opravdu splňuje. Avšak o hydrataci se mluvit nedá, pokud máte nějaký pupínek, většinou ho zvýrazní, tvoří šupinky. Hodí se spíše pro normální pleť. Po delší době trochu zalézá do pórů. S výdrží to není moc výhra, tak 6 hodin maximálně. Pak už vidíte že jeho krycí schopnosti nejsou dokonalé, ale sjednocení přetrvává!
Výběr odstínů je poměrně slušný, hlavně světlejší odstíny, pro nás bledule..

Celkově jsem s makeupem za ta léta spokojená, protože mám ráda, když makeup nepůsobí maskoidně, silně a je přirozený. Ráda se k němu vracím, ikdyž to není žádná jednička :)





3/5 bodů

+
Barevné sjednocení
Výběr přirozených odstínů a dostupnost
Krytí tak akorát

-
Nízká výdrž, tekutost která může zaskočit a udělat nepořádek
Zalézání do pórů

Máte zkušenosti s tímto makeupem? Co si o něm myslíte? :)

2 komentáře:

  1. Mě tenhle make-up překvapil,lekla jsem se sice toho,že je opravdu tekutej a nebude krýt,ale je parádní. Až dojde,jdu zas pro tenhle. :)

    OdpovědětVymazat
  2. práve som ho začala používať a zatial celkom spokojnosť. Tak uvidime, čo dalej :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)