Bioderma Sébium H20 - Micelární voda

Dnes Vám povím něco o této micelárce pro mastnou/smíšenou pleť, která slibuje dokonalé čištění pokožky bez jejího vysušování, prostřednictvím mikroemulze nečistot a přebytečného mazu.
Před touto micelárkou jsem používala její červenou ségru pro citlivou pleť, ale o té vám povím jindy a také je samozřejmě porovnám.

Vzhled snad nemusím u takového produktu hodnotit, já ho mám v té výhodné 500ml verzi, cena se pohybuje  kolem 400 - 500Kč, avšak často bývá v akci 1+1. Cena si myslím, že je příznivá, protože kolikrát dáte za nějakou vodu od Clean&Clear 120,- za 100ml, takže to vyjde stejně, i když se to zpočátku nezdá!

Čištění
Pokud mám na sobě nějaký makeup a stírám ho touto micelárkou jednou, pak ještě jednou dočistím dalším tamponkem a mám hotovo, avšak dělám to nerada, znáte to.. Makeup se patlá, tamponky hned špinavé.. Raději ho umyju pěnivou emulzí, nebo nějakými ubrousky.. Avšak micelárka to zvládne a pravdu je odlíčeno do čistoty!
5/5 bodů

Účinky na akné
Netrpím nějakým hrozným akné, spíš občas vyraší takový ten nějaký bolák a má pleť není mastná, spíše smíšená. Pleť mi trochu vysušuje, ale to já na čele trochu potřebuji. Myslím tedy, pro mastnou pleť musí být bezvadný. Už se mi nedělá akné z nečisté pleti, tohle tato Bioderma opravdu vyřešila, na vnitřní boláky je samosebou krátký, ale to u mě není problém pleti, nýbrž mého těla :) Co se týče pórů tak ty opravdu stahuje, né výrazně, ale ano..
4/5 bodů

Co bych však této micelárce vytkla je, že poměrně dráždí mou citlivou pleť a jsem trochu zarudlá, večer mi to nevadí, ale ráno... I když je pravda, že zarudnutí u mě nastalo i u červené ségry (na zarudnutí běžně netrpím).

+
Čistí, odličuje na jedničku
Stahuje póry a redukuje akné

-
Pro někoho cena a vůně
Může vysušovat

Celkově tento výrobek obdržel 5/5 bodů s malinkým mínusem.
Příště vás čeká něco o dalších produktech z této řady.
Co vy a micelárky? :)



5 komentářů:

  1. my sme doma tuto mali, ale nejak ma nepresvedcila o tom, ze ju mam kupit zas..

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tuhle bych si chtěla pořídit, ale stále váhám, jelikož cena je celkem vysoká.
    I když zase jestli je to kvalitní výrobek, který bude dobrý pro mou pleť, tak by mi ta cena možná ani tolik nevadila..
    tak nevím....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když si to rozpočítáš, tak cena vysoká není.. 500ml děleno 500Kč ti vyjde sto a to je stejné jako cena obyčejné vody v drogerii.. počkej na podzim, bývají akce 1+1 zdarma, mně vydrží skoro rok a to máš pak za 500Kč dvě :)

      Vymazat
    2. Děkuju za tip :)

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)