CARMEX: Original Lip Balm



Carmex je v blogosféře snad nejznámějším balzámem na rty, který hlásá nápravu rozpraskaných a suchých rtů. Je velice oblíbený a u nás na běžném trhu nesehnatelný. Na e-shopech se jeho cena pohybuje kolem sto korun, mně jej sestra přivezla z USA za jeden dolar.

Balení je strašné, působí chatrně a nemluvím o aplikátoru, který chybí. Takže mi z produktu vyjede "had" produktu a většinou ho zbytečně vymáčknu více. Následně produkt roztírám prsty, neboť aplikátor (dírka ve vypouklé části) tento hutnější balzám vážně nezvládá. Produkt je mentolový a na rtech brní, navíc tak nějak chemicky mentolově voní. No a účinky? Za mě žádné. Já bohužel nějakou nápravu rozpraskaných rtů neobjevila, se suchými rty si také neporadil a jako běžné mazadlo mi také nestačí. Asi mám zvláštní rty, ale mně tenhle věhlasný balzám opravdu nevyhovoval a jsem ráda, že jsem si jej nekoupila v Čechách na předražených e-shopech. Za sebe Carmex tedy nedoporučuji.

Máte zkušenosti s tímto americkým balzámem na rty?

2 komentáře:

  1. Já vyzkoušela a opravdu pomohl.

    OdpovědětVymazat
  2. Hihi.. tak teď jsem se pobavila a připomněla jsi mi tu "kauzu" kdy Péťa tvrdila, že jí tenhle balzám pomohl k větším rtům :-D Já si ho ani po jejím doporučení nekoupila a jak vidím dle tvé recenze, tak jsem udělala dobře. Byla bych zklamaná :-D že mé rty se nezvětšily, jako po kyselině h. :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)