Esteé Lauder: Pure Color Envy Lipstick



Tentopkrát pro Vás mám recenzi jedné z oblíbených a známých rtěnek značky Esteé Lauder tedy Pure Color Envy. Jedná se o Sculpting Lipstick, která slibuje jakési tvarování rtů. Řada je rozdělena do několika finišů a já si vybrala sheer matte, který mě zaujal, neboť se jedná o matný finiš, který není stoprocentně krycí.  Odstín Sheer Will, který vlastním v tomto finiši vypadá dokonale. Avšak pojďme si říct něco k vlastnostem této rtěnky.


Jak jsem již zmínila, barva není úplně krycí a na rtech tak působí možná i trošku flekatě. Jenže to je právě to, co se mi na ní tak líbí, protože působí tak trošku jako rtěnky, které používají asiatky. Rtěnka působí přirozeným dojmem, pokud ji nanesu v tenké vrstvě rty krásně natónuje a mohu s tímto lookem vyrazit do práce bez obav, že mám barvu někde na bradě, nebo jsem s rtěnkou nepatřičně odvážná. Výrazným negativem, které můžete vidět na fotografii níže je, že rtěnka vytváří cucky. Žmolky, které máte po celých rtěch. Působí voskovatě a ke rtům nechce úplně přilnout. Také výdrž nedá ani menší svačinku, nebo pití. Zkrátka kvalitou rozhodně neodpovídá rtěnce, která stojí téměř tisíc korun a to je důvod, proč si rtěnku z kolekce sheer matte, která se mi tak líbí, už nepořídím. Za mě bohužel ne, nedoporučuji a kdybych toto věděla, svůj narozeninový dárek si zakoupím jinde.


 Z jakého produktu jste nejvíce zklamaní?

2 komentáře:

  1. Velká škoda! Taky jsem se takhle podobně zklamala v tekuté rtěnce od YSL.. :D :/
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Od ED bych také čekala více :/ Já jsem tedy spíš na ty matné dlouhotrvající rtěnky, protože během dne většinou nemám moc času barvu poupravovat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)