Olaplex: Hair Perfector N°3



Existuje na této planetě ještě někdo, kdo by neslyšel o Olaplexu? Když se tento revoluční produkt objevil na trhu, rázem zaplavil svět. Narazila jsem na zmínku o něm téměř denně a to především na kanálech youtube. Značka představuje naprosto originální vlasovou kosmetiku, s jejíž pomocí zamezíme poškození vlasů vzniklé při procesu barvení. Je to způsobeno chemickou recepturou, která dokáže znásobovat a obnovovat rozbité disulfidové vazby. Můžou za to přední světoví odborníci v oblasti chemie a materiálů, kteří vynalezli chemickou složku bez silikonů, minerálních olejů, která však umí obnovit rozbité vazby ve vlasech během chemického ošetření a po něm. Tento produkt, který vám zachrání vlasy při barvení Vám přimíchají do barvy v kvalitních kadeřnických salónech a proces se rozhodně nemá jeho míchání s barvou a aplikace provádět doma! Olaplex Hair Perfector N°3, jenž jsem obdržela v rámci školení BeautyBlogerek časopisu Health&Beauty a o kterém je dnešní recenze, je však závěrečná třetí péče, vhodná na domácí použití, kterou si může zakoupit a následně aplikovat každá z nás.


Trojka, jak já tento produkt nazývám, je ošetřující péče prodlužující trvanlivost barvy, unikátní kosmetický produkt, který jedinečným způsobem ošetřuje barvené, nebo chemicky narušená vlasová vlákna. Přípravek je vhodný především pro ty, kteří v salonu absolvovali barvení s přídavkem Olaplexu Professional a dále byly jejich vlasy ošetřeny regenerační péčí Bond Perfector č. 2. Péče číslo tři pomáhá udržet trvanlivost barvy a důkladně přitom vlasy ošetřuje a chrání při dalším barvení, nebo chemickém ošetření. Produkt díky schopnosti obnovovat rozbité disulfidové vazby neošetřuje vlas jen napovrchu, ale přímo uvnitř vlasu.


Hned ze začátku mého hodnocení musím připsat, že produkt krásně voní. Jeho aplikace není nikterak složitá, avšak trošku se liší od procesu aplikace vlasové masky. Neprve si vlasy umyji šamponem, opláchnu je a na vyždímanou celou délku vlasů aplikuji asi stejné množství, které bych použila i u kondicionéru. Nechám působit zhruba dvacet minut, vlasy nijak nezabaluji, nenechávám na ně působit větší teplo než obvykle, protože to je fakt, který nám při školení zmínila česká zástupkyně pro distribuci Olaplexu a tak se jím řídím. Následně Olaplex z vlasů opláchnu a znovu aplikuji šampon, kterým tento produkt z vlasů smyji. Ano Olaplex N°3 se z vlasů vymývá! Po důkladném opláchnutí vlasů vlasy mohu vysušit fénem a běžně stylingovat. Co se týče mých zkušeností, tak musím zdůraznit, že nemám vlasy nijak chemicky ošetřené, ani barvené. Nikdy jsem žádný z těchto zákroků na svých vlasech neprovedla, proto je také nemám poničené vlivem chemie a zřejmě tedy nemám narušené ony disulfidové vazby, jenž umí produkt reparovat. Nemyslím si, že by totiž byly narušené faktem, že mé vlasy jsou od přírody vlnité a krepaté struktury. Nezaznamenala jsem po použití nějakou výraznou regeneraci, protože opět opakuji, nemám vlasy poničené vlivem chemických látek. Avšak musím říct, že vlasy jsou po aplikaci jemnější a lesklejší. Jedná se v mém případě o takovou jakoby vlasovou masku u které mám pocit, že pro vlasy dělám něco pořádného a opravdu účinného. Olaplex N°3 bych opravdu doporučila těm, kteří mají barvené a chemicky narušené vlasy a těm, kteří používají Olaplex Professional při procesu barvení. Ti z Vás, jenž jsou na tom jako já nezaznamenají takový účinek a jedná se pro ně pouze o jakousi lepší vlasovou výživu pro zpevnění vlasů. Cena za tuto domácí péči se pohybuje okolo tisíce korun, záleží na konkrétním vlasovém studiu, v kterém produkt pořídíte. Určitě nedoporučuji nákup Olaplexu na neověřených e-shopech.

Znáte Olaplex?

4 komentáře:

  1. Ja :)) teda mozno som ho uz niekde zahliadla, ale len tak nejak letmo
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  2. Jak píšeš. Taky o něm čtu vsude. Jeste jsem nezkusila ale kvuli těm svym barevným vlasum nad nim vazne uvazuju. :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja som o ňom čítala, už aj vážne uvažovala, no vždy cuknem, lebo recenzie naň sú pozitívne, negatívne, aj také že produkt nespravil nič...a tiež neviem, či má až taký význam, keď sa neobsaolbuje 1 a 2 v kaderníctve...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že když podstoupíš 1 a 2 v kadeřnictví, tak to má větší význam. Ale je to má domněnka. :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)