EyeCell: Eye Peptide Gel Patch



Dnes bych Vám ráda představila podle revoluční gelové polštářky na oční okolí značky EyeCell Eye Peptide Gel Patch. Jedná se o balíček šedesáti polštářků s obsahem biomimetických peptidů a růstových faktorů SH-polypeptid. Slouží k okamžitému zklidnění, minimalizují ztrátu vlhkosti pokožky a chladí po estetických zákrocích, nebo slouží jako doplňková péče po operaci očních víček, laserovém zákroku, nebo mikrojehličkování. Pokud jste nic takového neabsolvovali, můžete produkt používat jako oční masku, teď v letním období je to parádní zdroj hydratace po opalování.


Polštářky jsou umístěny v dóze, ve které najdete šedesát kusů, tedy třicet párů, což je akorát na intenzivní měsíční kůru. Já osobně polštářky používám jednou týdně a to opravdu s oblibou. Produkt je to neskutečně chladivý, výborně na pleti drží, nikam se tedy neposouvá a nemáte z očního polštářku nikterak oblemcaný celý obličej. Na obličeji by se měly ponechat asi dvacet minut, ale já si s nimi klidně dávám i hodinu. Po jejich sundání je pleť neskutečně jemná a "nacucaná". Co jsem zaznamenala je jednoznačný úbytek oteků a napuchlin očního okolí po ránu, ale polštářky mi pomáhají i s večení úvanou obličeje u psaní seminárek, nebo článků po nocích. Navíc produkt tak krásně voní!


EyeCell Gel Peptide Patch můžete sehnat tady na e-shodu Dermitage a to za 1 577 Kč. Co si budeme povídat, cena je to vysoká, avšak pokud někdo chce se svým očním okolím něco dělat a rozmazlovat ho, nevidím v ní nějakou překážku. Osobně jsem velmi vděčná, že jsem díky projektu BeautyBlogerky měla možnost vyzkoušet tento peptidový produkt a každé jeho použití si opravdu užívám.


Co říkáte na peptidy v kosmetice?

5 komentářů:

  1. Tohle mě tedy hodně zaujalo, cena je vysoká,ale určitě se po nich kouknu až se budu chtít odměnit, cena jedné aplikace vychází totiž cca 53 kč což je v pohodě, jen najednou to trochu bolí :) Díky za tip

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co. :-) Jak píšeš, když se to rozloží na jednotlivé aplikace, není to tak šílené. :-)

      Vymazat
  2. Něco podobného jsem před lety měla. Taky to byly nějaké peptidové polštářky, téhdy stály tisíce, ale je pravdou, že účinek jsem u nich opravdu zaznamanela! Super tip, kouknu na ně, cena oproti tamtěm není tak vysoká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda, jsem ráda, že jsem pomohla najít alternativu. :-)

      Vymazat
  3. Super tip, něco takového shání máma, protože se chystá na laserovou úpravu očního okolí, tak to ji určitě ukážu. Díky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)