Sonnentor: Jarní probuzení bio éterický olej



Do rukou se mi dostal tento bio 100% čistě rostlinný éterický olej, jenž pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Éterické oleje jsou čisté výtažky z rostlin, které mají svou charakteristickou vůni. Značka Sonnentor si zakládá na vysoce kvalitních přírodních olejích bez umělých a syntetických přísad, čímž dávají plně rozvinou vůni přírody. Jedná se o česko-rakouskou firmu, která se zabývá hlavně výrobou čajů a koření. Jejich motivem je zpracování a výroba produktů z kotrolovaného ekologického zemědělství. 

Tento olejíček má název Jarní procitnutí a obsahuje éterické oleje z citronu, pomeranče a palmové růže. Olejíček voní svěže po citrusových plodech a opravdu příjemně. K čemu jsou ale takové oleje použitelné? Jedno z nejběžnějších použití u mě doma je nakapání pár kapiček s olejíčku s vodou do aromalampy. Místnost je do pár minut nádherně provoděná. Olej ale aplikuji i do koupele, nebo jej používám při praní místo aviváže. Můžete si jej smíchat i s tělovým olejem, nebo mlékem, ale osobně nemám moc éterické oleje na pokožce ráda, tak to sama nedělám. Na mou pokožku jsou moc koncentrované a i po zředění mi přijdou velmi silné. Za sebe tedy nemám co produktu vytknout a myslím si, že snad každý využije všestranných výhod toho, mít takový produkt doma. Tento mám z e-shopu Folly.cz a to přímo odtud za krásných 132 Kč.


Používáte éterické oleje?

3 komentáře:

  1. Netušila jsem, že Sonnentor dělá i éterické oleje! Zbožňuju jejich čaje a nedám dopustit na koření na ryby - ale olejíčky budu muset ještě očíhnout :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  2. Olejíček vypadá dobře, mrknu po něm ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  3. Můj nejoblíbenější éterický olej je skořice, ten si vždycky kapu do aroma lampičky o Vánocích :) A na léto mám ráda pomeranč, nebo meduňku.

    Piosek

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)