Soaphoria: Přírodní tělová mana Magické Vánoce



Tentokrát tu mám něco pro milovníky přírodní kosmetiky a to především ty, jenž si libují v tělových produktech. Tělová mana je tělové máslo hutné krémové konzistence, které je jako stvořené pro suchou žíznivou pokožku. Jedná se o vánoční edici vonící po vanilce, pomeranči, skořici a badyánu. Ve výsledku jde o sladkou vánoční vůni, která se mi opravdu moc líbí a neohu se ji nabažit! 


Tělová másla slovenské značky Soaphoria jsem již před dávnou dobou testovala ve vzorečcích a mohu říct, že jsem si je zamilovala na první použití. Tato másla ačkoliv mají krémovou tužší konzistenci při kontaktu s pokožkou jakoby tají a lehce se roztírají. Já je ráda aplikuji na vlhkou kůži.  Produktu navíc stačí opravdu maličko. Hlavními složkami je našlehané bambucké máslo, slunečnicový olej a nenasycené mastné kyseliny, živiny, vitamíny a minerály. Obsažené oleje jakoby uzamykají vlhkost v pokožce a zabraňují tak opětovnému vysoušení. Po nanesení je pokožka nádherně zvláčněná, vyživená a cítí se komfortně a to až do jejího umytí. V zimních měsících trpím dokonce na praskání pokožky těla a s touto manou se mi daří tomu úspěšně zabránit. 


Nemám co bych produktu vytkla, naopak musím zdůraznit, že se jedná o 100% přírodní produkt, krásného složení, který navíc není testován na zvířatech. Co si budeme povídat, produktu je v obrovské skleněné dóze 250 mililitrů, což vydrží na více než jednu zimní sezónu. Sklenici si navíc po vypotřebování můžete ponechat třeba na čaj, jak tomu dělám já. Za sebe produkt jednoznačně doporučuji a pokud máte šanci k němu někde přivoněn, nebo tyto našlehané tělové krémy vyzkoušet, určitě neváhejte! Tento produkt seženete za 359 Kč tady na Folly.cz.

Také zbožňujete vánoční vůně?


7 komentářů:

  1. Tělové produkty od Soaphoria jsou vážně dokonalost. Já mám tělové suflé a je boží, klidně bych nepoužívala nic jiného. Tělová mana mě taky moc láká a stejně tak jejich tělové jogurty <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělová suflé jsou dokonalá!! Tohle není tak mastné. Je to okamžitě připravené k obléknutí se a rychleji se vstřebává. :-)

      Vymazat
  2. Ma od nich telovy peeling, tuhe mydlo na vlasy a tuhy krem na telo. Vsetky produkty su skvele a pacia sa mi aj ich obaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky, taky! Já jsem zatím se vším, co jsem od nich použila tak spokojená! :-)

      Vymazat
  3. Pár produktů jsme už vyzkoušela a ráda bych vyzkoušela plno dalších :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to stejně. Jejich produktů není nikdy dost! :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)