Natura Siberica: Rakytníkový vlasový olej



Přírodní kosmetika Natura Siberica obsahuje vysokou aktivitu extraktů z volně rostoucích bylin Sibiře a Dálného Východu. Všechny produkty jsou hypoalergenní, bez parabenů, SLS, syntetických vůní a barviv. Tentokrát jsem zkoušela jejich olejíček na vlasy, který má vyhlazovat a zpevňovat strukrutu vlasů, omazovat jejich lámavost a roztřepené konečky. Obsahuje olej rakytníku altajského a marocký arganový olej, dále také olej cedrový. Ve složení se vyskytují ale i silikony, takže jestli se jim někdo striktně ve své vlasové péči vyhýbá, tak po tomto oleji ať ani nekouká. Mně osobně do vlasových délek silikony nevadí, naopak je vítám, protože si mysléím, že umí vlas ochránit před tepelnou úpravou. Právě při té tento olejíček do vlasů používám. Produkt krásně voní, ale jemně, vůně se za Vámi netáhne na dva metry. Stačí kapička, takže produkt vydrží velmi dlouho. Dobře se díky kapátku dávkuje. Co se týče výsledků tak jsem zaznamenala to, co téměř u každého takového olejíčku. Vlasy hezky vyhladí, jsou lesklejší, krásnější a méně krepaté. Určitě mám při používání takových produktů lepší pocit z péče o vlasy a nebojím se tolik používat kulmu, nebo fén.

Nemám s olejíčkem nějaké problémy a mohu jej doporučit. Pokud však máte silně poničené vlasy, tak nemám zkušenost a nemohu říct, zda s nimi tento produkt zatočí. Jinak je to ale fajn vlasovový olej a klidně bych si jej pořídila znovu. Zakoupit jej můžete na Folly.cz a to tady za cenu 215 Kč.



Používáte vlasové oleje?

7 komentářů:

  1. Já se bez vlasových olejů neobejdu, mám bohužel vlasy dost suché, takže je používám vždy večer před spaním. O tomhle jsem taky uvažovala, a vlastně ani nevím proč jsem si ho ještě nepořídila. Třeba příště :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já zkoušela Mythic Oil a pak dvoufázový sprej z Avonu. To druhé byl spíš samý alkohol, ale MO nebyl špatný, jen mě ta vůně už pak nebavila, protože jsem ho měla asi dva roky. Chci se víc zaměřit na oleje přírodní, ale zatím si většinou nevzpomenu nebo mám strach, aby mi to vlasy nezamastilo. Takže se možná časem vrátím k silikonu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji vlasové oleje. Ale používám pouze čiště přírodní. Jako arganový, rakytníkový nebo mandlový. Léčivých účinků mají dost, tak proč je míchat s jinými složkami :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rakytníkový olej jsem ještě neměla. Momentálně používám pouze ricinový na obočí :)

    BLOG: Kosmetická taštička

    OdpovědětVymazat
  5. Používám od Inecto Bio vlasový koko olej. Bohužel nějak mi přijde, že nic nedělá :/
    Ale tenhle vypadá dost zajímavě :)
    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasové oleje nepoužívám vůbec, protože mám velmi jemné vlasy, které i jedna kapička oleje totálně umastí :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  7. Olejček ma zaujal, ja som doteraz používala avokádový alebo obyč olivový ale tento vyzerá super:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)