Nioxin: Hair System 2



Nebyla bych to já, kdybych z nabídky přípravků proti vypadávání vlasů nevyzkoušela vše, co se u nás na trhu nabízí. Tentokrát to je značka Nioxin, která se právě specializuje na vypadávání a řídnutí vlasů. Nabízí ucelený systém péče o vlasy a to v několika verzích. Tyto verze jsou očíslované od jedničky až do šestky a tyto druhy se od sebe liší tím, že je každý specializovaný na jiný typ vlasů. Vybrala jsem si komplexní systém 2, který je určen jako péče o jemné a chemicky neošetřené vlasy, které trpí nadměrným vypadáváním. Jedná se o set tří přípravků a to šamponu, kondicionéru a speciální péče. V jednotlivých krocích pečuji nejen o vlasy, ale i vlasovou pokožku, jenž očistím a následně ji dodám potřebné vitamíny a silice a to díky bylinným výtažkům z extraktu bílého čaje a mátového oleje. Produkty obsahují i cysteinové aminokyseliny. Vlasy jsou chráněné před slunečními paprsky ochranným faktorem SPF 15, což se na léto vždy hodí.


Šampon a kondicionér mají taková ta zvláštní otevírání, která mi připomínají dětství a nijak mi nevadí. Produkty v tomto setu nejsou v plné velikosti, avšak i tak mi vydržely na nějaký ten měsíc používání. Všechny produkty nádherně voní po mátě. Prvním krokem je nanášení šamponu, který se na pokožce má nechat minutu působit. Stačí ho troška, hezky pění a vlasy dobře očistí. Druhým krokem je nanášení revitalizačního kondicionéru, ten je dobré nechat působit asi tři minuty. Po důkladném opláchnutí a vysušení vlasů ručníkem se přímo k pokožce hlavy nanáší třetí krok v pohobě pěny, jenž se do pokožky lehce vmasíruje a neoplachuje. Celou sadu používám dvakrát týdně a vždy kompletně. Vlasy jsou hezké, uhlazené, neumaštěné. Nemám s nimi nějaký problém, ale taky nejsou bůhvíjak nádherné, vyživené a lesklé, to zase ne. Každopádně vliv na vypadávání sada určitě má. Omezila jej, ale nezatočila s ním úplně a navždy. Možná při dlouhodobějšm používání než jsou dva měsíce a možná zatočí lépe u někoho, kdo má jinou příčinu vypadávání vlasů, než já. 


Tak či onak, sadu určitě doporučuji všem, kteří chtějí vyzkoušet něco proti padání vlasů, určitě patří mezi ty lepší produkty, jenž jsem zatím testovala. Velmi se mi líbí, že si můžete vybrat svůj typ vlasů a tak například mimo péče o vypadávání ještě vyživovat chemicky ošetřené vlasy, nebo vlasy suché, či jemné. Navíc můžete zkusit všechny tři kroky za velmi příznivou cenu 404 Kč a to tady na Elixi.cz. Produkty se pak dají samozřejmě kupovat v plných baleních a samostatně.


Slyšeli jste o značce Nioxin?

1 komentář:

  1. Na tuhle značku jsem už koukala, nakonec jsem myslím sáhla po Loreal, ale příště ji zkusim. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)