Essence: Colour & Care Strengthening Nail Polish



Po delší době pro Vás mám zase recenzi laku na nehty a to i s fotografií na nechtech. Sama mám takové příspěvky moc ráda, ale co si budeme povídat, na přípravu jsou náročnější. Tak či onak zakoupila jsem si lak na nehty zančky essence a to z novější řady colour & care. Má se jednat o zpevňující a zkrášlující lak na nehty, jenž je obohacen o přírodní složky. Já Vám nevím, ale složení na oficiálních stránkách tady se mi moc přírodní nezdá, ale co bych chtěla čekat od laku na nehty, že.

Laky jsou nabízeny v pastelových jemných barvách a já zvolila tuto fialkovou v odstínu 03. Barva je hutnější a jak to tak u světlých laků bývá, je potřeba dvou vrstev. Poměrně špatně schne, tak je potřeba být trpělivý. Každopádně kamenem úrazu je výdrž, ta je fatální a lak nevydrží bez oloupnutí jeden den a to i v případě použití mé nejoblíběnější podkladové báze i nadlaku. Nějaký efekt zpevnění a zlepšení nehtů nebyl zaznamenán. Za mě je to tedy propadák a ačkoliv má krásnou barvu, tak je to ten nejhorší lak, který doma mám a rozhodně jej nedoporučuji. Navíc stojí šedesát korun, což není nejméně.



Jaký lak na nehty je Váš oblíbený? 

5 komentářů:

  1. Já asi nemám žádný nejoblíbenější lak na nehty, ale tento mě dost zaujal.
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu i na IG najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě snad raději aby tě nezaujal, když je to ten nejhorší lak, který jsem kdy zkusila! :-D

      Vymazat
  2. ja asi nedokážem vybrať jeden obľúbený:) v lete som fičala na China glaze v žiarivých odtieňoch, ktorých držiach schopnosť je na bode mrazu:))), no a teraz som presedlala na neutrál a pár týždňov nosila Opi Alpine snow:) Inak mám rada laky Orly, najviac asi odtieň Risky behavior:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tvoje laky. :-) Jdu si ten Opi a Orly teď vygooglit! :-)

      Vymazat
  3. Já mám ráda ty rychleschnoucí od Miss Sporty, ale ne že bych měla jen ty :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)