Douglas: Palladium Grand Opening



Na otevření nové pobočky parfumerie Douglas v obchodím centru Palladium v Praze jsem se moc těšila. Podle tiskových mateiálů, jenž mi byly zaslány už nějakou dobu předem, jsem věděla, že to bude něco velkolepého. A taky bylo! Ten den nebyl moc šťasný, popravdě se mi snad nic nedařilo a samozřejmě se to odrazilo i v mém vzhledu, z čehož jsem vůbec nebyla nadšená. Na večírku byla spousta nádherných žen, celebrit v podání Simony Krainové, ale i hereček Míši Maurerové, Bereniky Kohoutové, Mariky Šopovské a mnoha dalších. Téma večera se točilo okolo baletek, klaunů a mimů a mně to přišlo velmi originální a zábavné. Podívejte se na ten nádherný dort! Každé patro mělo jinou příchuť a na mě vyšel kousek s vanilkovým krémem s malinami. Byl výborný a navíc i s makronkami!




Byla tak slavnostně otevřena největší parfumerie v České Republice. Jedná se o 16. prodejnu této sítě parfumerií, která zde nabízí nejširší sortiment produktů, ale i kosmetických služeb. Nově jsou k sehnání další exkluzivní značky, které dosud na našem trhu nebyly v prodejnách k zakoupení. Mezi nimi je například Smashbox a Diego Dalla Palma. Od října přibude, ze zahračnicí můj oblíbený, Tom Ford, z jehož sortimentu v Douglas už nějakou dobu jsou jeho luxusní parfémy. V kategorii vůní přibudou značky jako jsou Les Infusions de Prada, Elie Saab La CollectionBVLGARI Le Gemme Starck. Za připomenutí stojí, že v sortimentu exkluzivity naleznete stojany značek Bobbi BrownGiorgio Armani BeautyLa MerSensai a americký NYX, který má v této prodejně poměrně širokou nabídku.




V prodejně naleznete takzvaný Skincare bar, kde při poradenství a výběru toho nejlepšího pro Vaši pleť můžete popíjet šampaňské, nebo třeba kávu. Osobně se mi nejvíce líbil personalizovaný nábytek značek Dior a Lancome. První co Vás při pohledu na tuto prodejnu praští do očí musí být "ostrůvky" kosmetických společností Dior a Chanel. Zde najdete snad vše z jejich nabídky dekorativní kosmetiky a také speciálně školené ambasadorky kosmetických značek. Tento systém jsem si oblíbila už v zahraničí a díky tomu se Vám podle mě může dostát opravdu kvalitní péče a konzultace. Sama jsem si takto obešla všechny tabule vystavených značek a pohovořila s jejimi ambasadorkami. Nejraději jsem poseděla u zastoupení Dior, kde jsem si připadala jako princezna, jenž je rozmazlována luxusními kosmetickými kousky. Právě slečna, jenž mě obsluhovala je vyfocená na fotografii níže, neváhejte ji proto kontaktovat, mohu ji jen doporučit. Popravdě se mi to trošku vymklo z rukou, protože druhý den jsem do obchodu nalítla nakoupit právě nějaké kousky z nové kolekce Dior.




Čeho jsem si hned všimla je fakt, že Douglas nabízí již i sonické kartáčky na čištění zubů značky Foreo! Asi mám tedy vánoční dárek vybraný. Dále mě velmi zaujala značka Daytox, která nabízí například enzymatický peeling ale i další skincare produkty (i pro muže!) za fajn ceny. Smashbox učinil dojem například samoořezávacími tužkami na rty i oči, nebo zmatňujícím gelem na rtěnku. Diego Dalla Palma okouzlil konturkami na rty a produkty na obočí.






Pokud máte tu možnost, určitě se do nové prodejny v Palladiu zajděte podívat a neváhejte oslovovat ambasadory značek. Dozvíte se zajímavé informace a tipy, popřípadě se něčemu novému přiučíte. Jsem velmi ráda, že jsem se mohla takové akce zúčastnit a za jeden večer dohnat mezery v mém přehledu o luxusní a profesionální dekorativní kosmetice. Užila jsem si večer plný výborného občerstvení, nápojů a především kosmetiky, jejích znalců i obdivovatelů. Přeji nové pobočce hodně štěstí a gratuluji celému týmu Douglas, jenž na zařizování této pobočky pracoval. Ze všeho nejvíce mockrát děkuji PR zastoupení parfumerie Douglas za pozvání!


Pro co si do parfumerie chodíte nejčastěji?


6 komentářů:

  1. Jé, tak to musela být dokonalá akce! Z fotek to vypadá moc krásně :)

    Maybelline | The Rocket Volum' Express

    OdpovědětVymazat
  2. Já se popravdě cítím líp v drogerii :D Nemám ráda, když na mě v parfumerii koukají jak na zloděje nebo exota, hlavně když jsem nenamalovaná :D Navíc jsem těm drahým značkám ještě úplně nepřišla na chuť. Ale musela to být moc pěkná akce a v rámci něčeho takového bych se tam taky ráda podívala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wau, to je překrásné! Ty balekty tam, to muselo být krásné. Těším se, až se tam půjdu podívat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já už se hlavně těším na Forda, na netu měli ten sortiment jen omezený, snad bude na prodejně větší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tam budu jako dítě v hračkářství! :)) Určitě se tam při další návštěvě Prahy zajdu podívat, ale můžu být ráda, že nebydlím v Praze, to by moje peněženka asi dost krvácela :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jsem tam díky tvému postu na instagramu zašla a teda nádhera. Jen ty fronty u kas na Dny Marianne byly šílený. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)