Guerlain: Météorites Pearls Carousel



Metéorités od značky Guerlain jsou ikonický kosmetický produkt. Některé ženy jich mají několik a tvoří si tak solidní meteorití sbírku. Jsou součástí stálé kolekce ale neustále jsou vyráběny i v kolekcích limitovaných, které nabízejí různé odstíny a především designové obaly. Po meteoritech sním už od té doby, co jsem se o kosmetiku začala zajímat. Tehdy to pro mě byl produkt naprosto nedostupný a opravdu vysněný. Sen se stal skutečností a dostala jsem meteority s názvem Pearls Carousel jako dárek za státnice. Právě tato verze je limitovaná pro jaro a léto 2016 a v době, kdy jsem po ní začala pokukoval byla například v Praze všude vyprodaná. Naštěstí v menších městech a jejich drogériích se ještě našla a je stále k dostání. Můj kousek pochází z parfumérie Douglas a právě v Hradci by snad ještě nějaké météorités mohly být.

Dóza v které je produkt umístěn je naprosto nádherná, plechová a růžová. Už jen ta krabička volá přímo po tom, aby zdobila kosmetický stoleček a rozhodně nechce ležet jen tak někde v šuplíku. Po prvním otevření vás oslní vůně, fialková a dokonalá vůně. Je poměrně silná a cítím ji i ze své pleti. Kombinace kuliček v této verzi je sladěna do růžova. Jedná se o mix barev popisován jako fuschia, soft mauve, sunny yellow a pearlescent white. Původně meteority slouží jako rozjasňující setující pudr na celou tvář. Tyto meteority jsou ale poměrně výrazně světlé a růžové s troškou zlatého a šampagne mikro-shimeru a právě díky tomu výraznému růžovému podtónu nemohou být použity na žlutý podtón pleti, jako mám já. Pokud meteority nanesu na celou tvář, vypadám jako kdybych se rozhodla použít místo pudru tvářenku. Avšak meteority jsou dost pigmentované, abysloužily jako tvářenka pro světlejší pleť. Moc ráda jimi na závěr tvářenku přejedu a tím ji zdokonalím, nebo je používám samostatně jako tvářenku. Nejdříve jsem si myslela, že na to nebudou dost pigmentované, ale to jsem se mýlila. Produkt také používám menším setting brushem na partie v obličeji, které chci rozjasnit, ale musím velmi jemně. Taktéž mi souží jako oční stín. Zkrátka jsou pro mě produktem, který využívám na více způsobů a to i přes to, že je nemohu používat na celou tvář. Závidím proto slečnám s růžovým podtónem, protože pro ně musí být tyhle meteoritky naprostá pecka. 

Nabízí se otázka, zda tahle sranda stojí za ty peníze. Abyste chápali, takové meteority stojí okolo patnácti set korun. Někteří si klepou na čelo, jiní je tedy kupují ve velkém. Popravdě, začínám ten humbuk kolem nich chápat a toužím po dalších, tentokrát odstínu, který mi bude stoprocentně sedět a budu jej používat na celou tvář, takže asi vsadím na klasickou stálou kolekci. Tuto krásku si zatím budu užívat tak jako doposud, na tváře, na lícní kosti, ale třeba i jako stín, nebo jimi i projasňuji dekolt. Navíc v létě dodávají takový ten dojem právě opalované pleti, opravdu vytvářejí strašně krásný efekt na pleti. Hrozně špatně se mi to celé popisuje a věřte, že vyfotit to je ještě těžší. Tak či onak mám své Pearls Carousel velice ráda a používám je při každém líčení od té doby, co je vlastním a i když je pravda, že by se bez nich líčení zcela obešlo, tak jako doposud, tak se jejich vynechání v makeup rutině bráním.



Co si o slavných météorites myslíte? Znáte je, nebo dokonce vlastníte?

5 komentářů:

  1. O meteoritoch som uz pocula, nie som z nich ale zatial az tak uchvatena aby som si ich kupila :S vyzeraju ale nadherne, to sa musi nechat :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že produkt matně znám, už jsem obal viděla a je to nádhera ♥ Jdu si vygooglit, jaké varianty nabízejí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se strašně líbí dóza meteoritů ze stálé kolekce, ta by se mi na kosmetickém stolku také vyjímala. :-)

      Vymazat
  3. Jrou nádherné. Taky po nich toužím a asi se už odhodlám.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)