FREEDOM: Koturovací duo, paletka korektorů a stíny na obočí


Krásný den všem! Snad se máte stejně parádně jako já! Tento týden jsem úspěšně odstátnicovala, dokonce se samými A. Aby toho nebylo málo, den na to jsem uspěla u druhého kola přijímacího řízení na Univerzitě Karlově. Od příštího semestru tedy studuji navazující magisterské studium a jsem tak moc ráda, že mám konečně zase spoustu času na blog. Teď už ale zpátky ke kosmetice. Mám pro Vás recenzi na tři produkty od kosmetiky Freedom. Se značkou jsem neměla zatím žádné zkušenosti, takže jsem byla poměrně napjatá jak to dopadne, neboť kosmetiku Freedom řadím mezi levnější značky, které ale nabízejí širší sortiment kosmetických produktů.

Začnu produktem nazvaným Pro Contour, který vlastním v nejsvětlejším odstínu Fair. Asi jsem měla sáhnout po tmavší variantně, ale ani nejsvětlejší není odstínově mimo a rozhodně ji využívám. Podle mě však tmavý odstín je spíše bronzující, tedy aspoň na mé pleti tak působí a tak jej taky jako bronzer používám a na konturování pro mě bude vhodnější v letních měsících. Prosím nepleťte si konturovací pudry s bronzery, oba dva produkty slouží odlišně a také se odlišně používají! Především odlišně vypadají, bronzující pudry jsou spíše teplého podtónu, konturovací by měly mít podtón studenější. Samozřejmě ale záleží také na podtónu vaší pleti. Světlá část je krásně světlý pudr se žlutým podtónem, který je parádní na projasnění a zasetování očního okolí. Co se týče výdrže, paletka není nějak super báječná, ale na běžný den se dá v klidu využít. Produkt je fajn a používám jej. Pigmentace je dobrá, produkt se bezproblémově roztírá. Balení je plastové, špatně otevíratelné a lehce omakatelné. Obsahuje však i zrcátko. Za 169 Kč si myslím poměrně dobrý produkt, který seženete tady a nebo ve vybraných drogériích Teta.




Druhý produkt, který jsem vyzkoušela je paletka korektorů Pro Conceal & Correct, kterou vlastním taktéž v odstínu Fair. Odstínově si myslím, že je fajn. Jako první bych ráda okomentovala balení, to je jednoduché, hezky vidíte obsažené korektory. Avšak poměrně hodně špatně se mi otevírá. Paletka obsahuje korektory jak s růžovým, tak žlutým podtónem a jeden zelenější na pupínky. Odstíny mi sedí, tedy umím si v nich vybrat a namíchat odstín přesně pro svou pleť. Nejtmavší odstíny z paletky mi budou velmi vyhovovat v létě. Co se týče vlastností korektorů, tam jsou takové mastnější, musím prstem na paletce chvíli setrvat, aby se jakoby roztály. Avšak co je kámen úrazu je krytí, tyhle korektory jsou lehce krycí. Dávám je pod oční okolí, ale na pupínek jsou krátké. Jsou vhodné k jemnému countouringu, ale ne na nějaké velké kamuflování. Taktéž výdrž není nijak úžasná. Sečteno podtrženo s korektory bohužel spokojená moc nejsem, ano využívám je, ale ne k jejich prvotnímu účelu - něco zakrýt. Využívám je na projasnění, protmavení, jako bázi pod stíny. Avšak vím, že spousta slečen si tento produkt chválí. Paletku seženete zde a stojí 249 Kč.




Posledním produktem, který jsem od značky Freedom vyzkoušela je Duo Brow Powder. Nejtěžší pro mě bylo vybrat správný odstín tohoto setu na obočí. Zvolila jsem variantu Ebony, která nabízí teplý i studenější odstín v jednom balení. Když mi stíny přišly, tak jsem se lekla, co jsem si to zvolila za špatný odstín. Nakonec mé prvotní zděšení nebylo oprávněné. Studený stín na mém obočí vypadá nádherně a zřejmě jsem ani nemohla vybrat lépe. Opravdu tohle je odstín mého obočí a nádherně jsme si tedy s tímto odstínem sedly. Teplejší odstín z této paletky používám jako stín do záhybu oka. Upotřebím tedy oba dva a jsem spokojená. Balení je opět plastové, zase se mi špatně otevírá, ale obsahuje i zrcátko, což je určitě fajn na cestování. Oba stény používám denně, jsou krásně pigmentované a s výdrží nemám žádný problém. Za mě palec nahoru a produkt doporučuji! Duo Brow Powder seženete zde v mnoha barevných variantách za cenu 199 Kč. 



Máte zkušenosti se značkou Freedom?

10 komentářů:

  1. nemám žiaden produkt značky Freedom...ale rozhodne ma zaujala kontúrovacia paletka, i keď som očakávala trošku sýtejšie farby :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je pravda, že mám nejsvětlejší odstín, zas musí být perfektní pro bledulky. Ta druhá verze se mi zdá sytá, ale nezkoušela jsem. :)

      Vymazat
  2. Zkušenost se značkou nemám, každopádně pár produktů jsem si vyhlídla. Ta paletka na konturování vypadá dobře, i když si asi raději připlatím a koupím si tu od Sleeku :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sleek mám a je hodně pigmentovaný, takže to chce lehkou ruku! :-)

      Vymazat
  3. Zkušenost se značkou nemám, ale chtěla bych vyzkoušet tu jejich malou paletku očních stínů :)

    Kosmetické radosti

    OdpovědětVymazat
  4. Mám od nich stíny a jsem s kvalitou fakt překvapená. Zaujalo mě to duo, tak to určitě vyzkouším. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám, že i cena je docela přívětivá, asi něco vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu ráda, když pak dáš vědět, jak jsi spokojená. :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)