Saloos: Tělový Biopeeling Levandule & Tea Tree



Musím se Vám rozepsat o mém nejoblíbenějším kosmetickém produktu za poslední dobu. Tělový Biopeeling ve verzi Levandule a Tea Tree je něco, co mě v minulých dnech opravdu dostalo. Jedná se o zjemňující směs esenciálních olejů z jemně vonící levandule a osvěžujícího tea tree, dále v produktu najdete drcená zrnka mořské soli a rostlinných bio olejů. Tato směs ohleduplně ošetřuje pokožku těla, hydratuje ji, zpevňuje a vyhlazuje. Obrušováním odumřelých buněk napomáhá k její obnově a šetrně vyhlazuje drsná místa například na patách a loktech. 

Produkt se nachází v plastové nádobě, s kterou nemám žádný problém. Před použitím musím peeling pečlivě proklepat, aby se olejová složka smíchala s tou solnou. Tento výrobek voní naprosto dokonale po levanduli, ale zároveň v něm cítíte i osvěžující tea tree. Produktu stačí nabrat trošku a aplikovat krouživými pohyby na vlhkou pokožku. Po chvilkové masáži peeling opláchnu. Pokožka je nádherně vyživená, naprosto bez vysušení, jemná a tak nádherně voňavá! Po tomto peelingu není nutné žádné další mazání pokožky těla a vlastně ani parfém.


Já jsem z tohoto kousku nadšená a všem ho doporučuji. Myslím, že se jedná i o krásný kosmetický dárek. Peeling je nabízen ve více voňavých variantách a k sehnání je na e-shopu s přírodní kosmetikou a drogérií GreenStore.cz za 129 Kč.

Používáte tělové peelingy?


13 komentářů:

  1. Po menším fiasku s cukrovým peelingem se chystám na nějaký solný. Možná zkusím tento :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cukerný je fajn blbůstka, příjemný, ale nemám pocit nějakého peelingu teda. Mám právě radši solné. :-)

      Vymazat
  2. Měla jsem tento, ale v čokoládové verzi a byl fantastickej, klidně bych si ho koupila znovu nebo další variantu. Ale jsem na peelingy docela lenoch a v zásobě mám ještě jeden čokoládový od Avonu, ale ten se nedá s tím skvělým od Saloos vůbec srovnat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čokoládový musí být taky parádní. Neboj se, taky jsem lenoch, ale když on je tak parádní, že se občas ráda donutím jej použít. :-D

      Vymazat
  3. Já ho momentálně testuju a ta vůně je naprosto božská ♥

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Tento peeling som si chcela objednať pred nejakým časom, no nebola som si 100% istá, ale vďaka tvojej recenzii ho určite vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pak dej vědět, zda ti vyhovuje stejně jako mě! :-)

      Vymazat
  5. Telovy peeling me doma ceka od soaphorie. Ja moc peelingy telove nemam moc v lasce, ale rada vyzkousim.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? To já právě zbožňuji pak tu jemnou pokožku a jak ji krásně díky olejům vyživí. :-)

      Vymazat
  6. Mám teraz podobný telový peeling - ovocný sad od Soaphorie. Tiež sa po ňom už netreba natierať a to mi celkom vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ovocný sad mám v tělovém sufflé a ta vůně! :-) Přesně tak, to u těchto peelingů miluji. :-)

      Vymazat
  7. Používám tento peeling akorát ve verzi čokoláda a jsem s ním moc spokojená. Tuto verzi bych si chtěla pořídit, protože miluji levanduli. Akorát mi trochu vadí, že peeling nemůžu použít, když vím, že mám nějaké menší škrábnutí, protože to tak pěkně štípe.

    Interbeauty Prague

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak píšeš, taky mi trošku vadí, že to štípe, ale zas mám dobrý pocit, že se rána dezinfikuje. :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)