Ryor: Hydratační micelární voda



Dnes pro Vás mám další z micelárních vod, která je u nás na trhu dostupná. Česká kosmetická značka Ryor nabízí Hydratační micelární vodu. Ta je určená pro všechny typy pleti, včetně citlivé. Slibuje odstranění nečistot a odlíčení očního makeupu. Obsahuje regenerační arginin a kyselinu hyaluronovou, která jak víme, na sebe umí vázat molekuly vody, čímž pleť hydratuje.

Voda je v poměrně malém plastovém balení, které je ale zase vhodné na cesty, nebo do kabelky, pokud jako já chodíte rády do sauny, kde se odličujete. Vadí mi ale poměrně velký otvor na aplikaci produktu, kterého pak vylévám zbytečně moc a produkt mi rychle ubývá. Co se týče účinku, nemohu si stěžovat. Micelárka odličuje dobře, poradí si i se základním líčením očí. Já ji však používám primárně po čištění pleti na dočištění a líbí se mi, že po ní nemusím pleť už nijak hydratovat. Nebo ji použiji před dočištěním nějakým gelem na stáhnutí vrstvy líčení z pleti. Tenhle kousek určitě nezvládne pleť dokonale odlíčit samostatně, vždy ji používám buďto jako první krok, nebo druhý, ale oba kroky - tedy odlíčení i čištění nezvládá. Ale tak tomu u micelárek je. Pleť po použití není podrážděná, ani vysušená, ale také není extrémně lepkavá. Ano pocit lepkavosti jsem zaznamenala, ale opravdu minimálně a mně osobně nevadí. Micelární voda Ryor podle mě plní co slibuje, mně vyhovuje a proto ji mohu doporučit. Já ji mám ze stránek zdraví-krása, kde mají poměrně širokou nabídku kosmetiky Ryor. Najdete ji zde a to za cenu 90 Kč. 


Jakou máte zkušenost se značkou Ryor? 

15 komentářů:

  1. Ryor mám docela ráda, je to příjemná kosmetika za příjemné ceny. Tuto micelárku jsem ještě nezkoušela, měla jsem od nich krémy na obličej a byly v pohodě.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně krémy kdysi moc nesedly, ale je pravda, že jsem je od nějakých -nácti už nezkoušela a už jsem nějakou tu dobu -cetka. :D

      Vymazat
  2. Já od Ryoru miluju jejich dvoufázovou emulzi na oči, ale bohužel mi přijde celkem drahá, takže jsem ji už aspoň rok neměla. Doufám, že natrefím na nějakou slevu a nakoupím si do zásoby :) Jinak se mi osvědčil jejich 24hodinový hydratační krém, který je skvělý pod makeup :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu emulzi mám v lánu taktéž vyzkoušet, neboť dvoufázáky obecně zbožňuju. :-)

      Vymazat
  3. Značku Ryor ani neznám, ale tahle micelární voda vypadá dobře. Určitě uvažuji, že ji vyzkouším až mě dojde moje Bioderma :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji, mně právě Bioderma vůbec nevyhovuje, ale už jsem si zvykla, že jsem asi ojedinělý případ. :-D

      Vymazat
  4. Se značkou Ryor zatím žádnou zkušenost nemám, ale už jsem po jejich produktech pokukovala :) Micelárka vypadá dobře, nedávno jsem se dozvěděla, že by se každá micelárka/odličovač měl poté vždy opláchnout vodou, což jsem do té doby vůbec nedělala, takže teď by mi nějaký lepivý pocit ani nemohl vadit :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, micelárky by se smývat měly, psala jsem to již několikrát i já na blogu. :-) Je to detergent stejně jako čistící gel. Tahle micka má ale trošku odlišné složení než jiné micelárky (schválně můžeš s nějakou porovnat a uvidíš na první pohled). A jinak mně se líbí ten její hydratační efekt právě, jinak ale ostatní micelárky vždy poctivě umývám. :-)

      Vymazat
  5. Tuhle micelární vodu mám taky moc ráda, přesně jak píšeš. :))

    OdpovědětVymazat
  6. ryor mám ráda, teď mi pleť trochu zlobí, je hodně zcitlivělá, tak díky za tip :)
    really comfy outfit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Citlivá pleť umí potrápit, já to mám dnes a denně. Tak snad bude vyhovovat. :-)

      Vymazat
  7. Se znackou moc zkusenosti nemam, ale micelarni voda vypada dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já myslela, jak s Ryorem musí mít u nás zkušenost snad každý. Tak jsem se zase jednou mýlila. :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)