i+m: Phyto Balance aneb bio čisticí gel



Dnes pro Vás mám recenzi bio čistícího gelu od německé přírodní kosmetiky i+m. Tento gel vlastním ve variantě sléz - černý bez a slibuje jemné odlíčení a čistění pleti od nečistot a makeupu, k čemuž slouží ty nejjemnější cukerné tenzidy. Gel udržuje pleť hydratovanou a to díky olivovému a sezamovému oleji. Tišší podráždění pokožky díky obsahu arniky, která pleť také léčí a hojí. Obsažený vzácný sléz a černý bez stahují póry, navracejí pokožce přirozenou rovnováhu a udržují tak pleť v čistotě. Dále gel obsahuje éterické oleje jako je anethol a fenchon, ty jsou součástí extraktu z fenyklu, který pleť dokonale zklidňuje a připravuje na následující péči. Podráždění pokožky snižuje i chmel a řebříček stimuluje přirozenou mikrocirkulaci krve a navrací tak pleti zářivost a vyrovnanost. Meduňka působí antibakteriálně a zajišťuje taktéž čistotu pórů. Kyselina mléčná se stará o přirozeně kyselé pH pleti.

Produkt má opravdu úžasné přírodní složení. Používám jej ráno i večer a to po kompletním odlíčení pleti a to klasicky tak, že jej nanesu na navlhčenou pleť, kterou gelem promasíruji a následně pěnu spláchnu čistou vodou. Gel voní příjemně a taktéž je k pleti jemný a nedráždí ji. Pění méně, jelikož neobsahuje sulfáty. Balení je tvořeno hygienickou a praktickou pumpičkou. Navíc má produkt celkově moc hezké, jednodušší balení, které se mi moc líbí.

Gel je prostě a jednoduše fajn, svou práci plní a pleť je po použití jemná, nevysušená a hlavně nepodrážděná. Asi bych jím makeup neodličovala, myslím si, že to by zase nezvládl, ale na dočištění pleti je perfektní. Za sebe mohu tento produkt doporučit a určitě mám v plánu vyzkoušet více produktů této značky.


Gel je k sehnání na e-shopu s přírodní kosmetikou ladybio.cz a to zde za cenu 399 Kč. Určitě se na stránky dobře podívejte a také na jejich facebook, nebo instagram, neboť ve spojení s tímto e-shopem mám pro Vás připravenou bezvadnou giveaway o jeden produkt právě této přírodní kosmetické značky! Buďte v obraze a mějte se krásně!

Používáte čistící pleťové gely? 

9 komentářů:

  1. Já jsem na značku i+m asi nikde nenarazila, prozkoumám to blíž! Zatím jsem chtěla vyzkoušet jen čisticí gel od Neutrogeny, ale ani k tomu jsem se ještě nedostala. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten gel od Neutrogeny mi vůbec nevyhovoval, strašně smrděl a o vysušování ani nemluvím. :( Ale tak každá jsme jiná. :-)

      Vymazat
  2. Tuhle značku znám z Německa, měla jsem pár věcí a byla jsem moc spokojená. Takže jsem ráda, že se dá sehnat už i u nás! :-)))
    Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto značku mám delší dobu v hledáčku a docela mě zaujal tento gel tak uvidím, možná koupím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zní to super a moc se mi líbí i obal :) Těším se na GA.

    Začínám s blogem a každá podpora ve formě komentáře, či odběru přes GFC potěší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten vypadá vážně skvěle! :) Slyším o něm poprvé.. :)
    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)