Crea-m: Body Remodelling Gel



O značce Crea-m, která zaručuje garancí nejvyšší kvality a snaží se svou filozofií o změnu životního prostředí, jsem psala již zde a to ve spojitosti s hydratačním krémem. Nyní Vám však chci povědět o dalším produktu a tím je Body Remodelling Gel, což je prostě a jednoduše gel proti celulitidě.

Produkt slibuje redukci celulitidy a pomerančové kůže, urychlení odtoku lymfy z tukové tkáně a odvod zadržované vody z pokožky. Gel má zpevňující účinky a efektivně aktivuje spalování tuků. Toho má dosáhnout pomocí látky Silusyne, která zastavuje proces tvorby celulitidy (adipogeneze) a to snížením syntézy bílkovin zahrnutých do tohoto mechanismu. Dále produkt obsahuje kofein, což je přírodní aktivní látka známá svými odvodňovacími vlastnostmi. Navíc podporuje krevní oběh a redukuje tak tukovou tkáň.

Jako první musím vyzdvihnout to úžasné designové balení, na něj je krása pohledět! Navíc má hygienický a praktický pumpičkový aplikátor, kterým nanáším přesně potřebné množství. Gel je příjemný, chladivý, jemně nedráždivě voní. Navíc je krásně růžovofialový a voní jemně sladce. Produkt se dobře aplikuje a roztírá, po chvíli se úplně vsákne a pokožku zanechá jemňoučkou, lehce hydratovanou. Produkt aplikuji večer, po koupeli a to na problematické partie. Kdo mě zná, určitě teď kroutí hlavou nad tím, zda vůbec takový produkt potřebuji. Netrpím na celulitidu, ani nepotřebuji hubnout a některé partie zeštíhlovat, avšak zpevněním nepohrdnu. Aplikovala jsem produkt právě na oblast stehen, bříška a prsou a to krouživými pohyby. Když jsem měla čas, tak jsem produktem prováděla i masáž zmíněných partií.

Gel jsem aplikovala každodenně po dobu tří měsíců a už po měsíci byly patrné prvotní výsledky. Nemohu posoudit, jak produkt účinkuje na celulitidu, neboť ji díkybohu nemám, ale zpevnit a vypnout pokožku tenhle gel vážně umí.


Produkt Vám tedy mohu upřímně doporučit. Seženete jej zde a to za cenu 725 Kč za 200 mililitrů. Cena není nejnižší, ale pokud někoho opravdu trápí celulitida, nebo touží jako já po efektivním zpevnění pokožky, tak věřím, že to za to dá. Gel může sloužit jako krásný dárek a já si s ním třeba ráda zdobím noční stolek.

Používáte nějaký produkt pro zpevnění pokožky? 

7 komentářů:

  1. Žádný produkt na zpevnění pokožky jsem nikdy nepoužívala, protože jim jednoduše řečeno nevěřím - přijde mi to jako ztráta peněz. Ale je pravda, že kdyby existovalo něco, co by vážně pomáhalo, ráda bych to zkusila. Tenhle gel je pro mě tedy vážně lákavý. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak píšeš, já tomu taky nikdy nevěřila, dokud jsem sama nevyzkoušela. :-)

      Vymazat
  2. Obal ma zaujal na prvý pohľad, má krásny dizajn! Inak výrobky sľubujúce spevnenie pokožky som aj ja mal doteraz (vlastne ešte mám) za obyčajné marketingové triky :D


    Patrik
    MesHommes.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono to chce taky denně se věnovat tomu promazávání. Samozřejmě když se jednou namažeš "zázrakem", tak se nic nestane. :D

      Vymazat
  3. O této značce jsem už slyšela a hodně mě to zaujalo, hlavně jejich filosofie. Já zpevňující krémy nepoužívám, nepotřebuju je, sice jsem párkrát nějaký měla, ale jelikož prostě zpevnit nepotřebuju, tak jsem ani nemohla vidět žádné účinky. Spíš by mě zajímal nějaký zázrak na strie, na ty mi sice hodně pomáhá bambucké máslo nebo kokosový olej, ale nebylo by špatné kdyby někdo vynalezl nějaký serepes, po kterém by ty mrchy prostě zmizely jednou pro vždy :D.

    OdpovědětVymazat
  4. O této značce jsem už slyšela a hodně mě to zaujalo, hlavně jejich filosofie. Já zpevňující krémy nepoužívám, nepotřebuju je, sice jsem párkrát nějaký měla, ale jelikož prostě zpevnit nepotřebuju, tak jsem ani nemohla vidět žádné účinky. Spíš by mě zajímal nějaký zázrak na strie, na ty mi sice hodně pomáhá bambucké máslo nebo kokosový olej, ale nebylo by špatné kdyby někdo vynalezl nějaký serepes, po kterém by ty mrchy prostě zmizely jednou pro vždy :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se striemi neporadím, na ty díkybohu netrpím. Ale co vím, tak je to zjizvělá tkáň a jde to těžko dolů, asi bych mazala a mazala a mazala něčím mastným. ;-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)