Milý Ježíšku, aneb kdybys měl neomezené konto #3


Už potřetí Vám chci ukázat pár věcí o kterých v poslední době (nebo letech) sním a kdyby měl Ježíšek neomezené konto, tak by mi je určitě nadělil. Ježíšek ale neomezené konto nemá a moje peněženka také ne, takže produkty zůstanou (až na jeden!) tentokrát pouze sny.

Michael Kors - Medium Saffiano Leather Tote

Věřte, že jsem si s kabelkami Michael Kors dala stopku. Jo vážně, ale tahle by mi tak moc vyhovovala! Navíc nemá klasický znak s názvem značky a ten šílený přívěsek s iniciály se dá oddělat, takže nic co by křičelo "hele mám Korse, koukejte". Je jednoduchá a přitom praktická. Už dvě kabelky této značky vlastním a jsem s kvalitou i provedením více než spokojená. Tak uvidíme jak dlouho budu odolávat téhle krásce.

Marc Jacobs - Silver Watch

Tyto hodinky mám na wishlistu pro Ježíška už nějaký ten rok a asi tam ještě pár let budou. Holt teď jsou přednější jiné věci. Ale jako vánoční dárek by se mi líbily, to né že né, i když posledním rokem se dívám i po jednodušších modelech jiných značek. 

Olympus - PEN E-PL 7

Fotoaparát potřebuji právě kvůli blogu jako sůl už pár let. Taky jsem si na něj nějaký ten rok šetřila a tak se mi konečně může sen splnit. Myslím, že řada fotoaparátů PEN je momentálně jedna z nejlepších jestliže, stejně jako já, nechcete zrcadlovku. 

Zoeva - Brushes

Jo kdyby mi chtěl Ježíšek nadělit obrovskou sadu štětců na líčení, třeba od Zoevy. No to bych asi skákala radostí až ke stropu!

Chanel - Chance Eau Tendre

Další kráska, kterou mám na tomto seznamu už nějaký rok. Není to vůně nejlevnější a vždy je něco důležitějšího než parfém za nějaký ten tisíc korun. Jednou si jím ale radost udělám, jen to možná bude zase pár let trvat.

Tiffany&Co - Return To Tiffany Bead Bracelet

Tato kolekce je označována jako "budget friendly" a opravdu není nějak šíleně drahá. Tedy chápejte, je drahá, ale ne tak jako běžné kolekce značky Tiffany&Co. Mně se vždy líbil nejvíce tento náramek s jemným srdíčkem v již klasické barvě této značky.


Všem bych Vám chtěla popřát krásné Vánoce, snad je prožijete přesně tak, jak si sami přejete!

Jaký je Váš vánoční wishlist pro Ježíška s neomezeným kontem?

16 komentářů:

  1. Ty hodinky jsou skvělé, přesně tyhle taky chci :). Olympus bych taky ráda měla, mám už sice pár let zrcadlovku, ale je šíleně těžká.. a objektivy drahé. Před týdnem jsem si koupila pár Zoeva štětců, a nadšená zatím bohužel nejsem.. Čekala jsem teda větší kvalitu, ale uvidíme no .. Já bych si moc přála nový iphone, který ale nedostanu, takže budu šetřit ještě několik měsíců :D. Ale radost by mi udělala třeba nějaká paletka nebo boty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Olympus jsem pořídila a levný také nebyl, objektivy mi přijdou strašně drahé, takže už šetřím na nový. :D Jinak s těmi Zoeva štětci jsem v rozpacích, protože chválu poslední dobou neslýchám, takže o nich ještě popřemýšlím. Každopádně já si teď zase zakoupila nějaké od Real Techniques, to je pro mě kvalita, která nezklame. :-)
      Tak ať ti to vyjde, krásné Vánoce! :-)

      Vymazat
  2. Krasny wishlist, taky bych mela spoustu takovych prani pro Jeziska s neomezenym kontem :D Ale stetce od Zoevy bych si taky prala a doufam, ze si je i po novem roce splnim jako takovy opozdeny darek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba ti je Ježíšek nadělí a když ne, tak po Vánocích! :-)

      Vymazat
  3. Krasny wishlist, taky bych mela spoustu takovych prani pro Jeziska s neomezenym kontem :D Ale stetce od Zoevy bych si taky prala a doufam, ze si je i po novem roce splnim jako takovy opozdeny darek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Brala bych snad všechno :D Foťák potřebuju už hodně let, ale dostanu nový mobil, takže budu fotit s ním a bude mi to muset na nějakou dobu stačit. Štětce už jsou u mě taky akutní, ale ty si musím vybrat sama a stále to odkládám a hledám něco levného a funkčního.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha ty štětce také pořád odkládám! :D A mobil by se zase líbil mně. :)

      Vymazat
  5. Olympus bych brala hned!! :)) Krásné Vánoce ti přeju :)

    SWEET CHILLI

    a zvu tě na VÁNOČNÍ GIVEAWAY v hodnotě 6.000,- :)

    OdpovědětVymazat
  6. Téda ty hodinky...<3

    http://nutrifeed.cz/produkt/bio-acai-60g

    OdpovědětVymazat
  7. Tú Chanel Chance som tento rok dostala a je úžasná! A Tiffany náramok je aj na mojom zozname <3
    Simimaus

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)