AUTUMN WISHLIST


Podzimní wishlist zůstane asi jen wishlistem. Stávám se studentkou třetího ročníku na vysoké škole a mám rozvrh nadupaný od rána do večera, k tomu musím dělat výzkum a psát bakalářkou práci. Připravovat se na státnice a na přijímačky v trochu jiném oboru, takže na práci nezbyl žádný čas, přeci jen do toho ještě dojíždím a no řeknu vám, že z celé téhle představy jsem byla permanentně celé prázdniny ve stresu. 

Vytvořila jsem si i tak list vysněných věcí, které by mi udělaly radost a třeba si je za nějaké ušetřené peníze nakoupím, ale spíš šetřím na potřebnější zimní věci a nadcházející Vánoce.

Zoeva - Brushes

Nové štětce potřebuji jako sůl a tahle rose gold kolekce od Zoevy je nádherná. Měla bych v plánu nějaký set, který je tvořen štětci na oči, ale i na tvář. Možná, že by mi Ježíšek přispěl, avšak set se pohybuje kolem dvou tisíc, takže to bych musela být opravdu hodně hodná a moc pozitivně to nevidím.

Urban Decay - Naked Skin Concealer

Sháním nový korektor pod oči a tento není ani moc drahý, skvěle kryje a je trošku tekutější, to přesně sháním. Avšak moc mě nezaujal výběr odstínů a momentálně jsem trošku opálená, tak se do nákupu ještě nechci pouštět.

DKNY - Dioptrické brýle

Nové brýle mám na wishlistu už nějaký rok a stále jsem na ně nenašetřila. Nedávno jsem si zkoušela nádherné DKNY obroučky a zamilovala si je. Navíc byly tak lehoučké! Kontaktní čočky mě už opravdu otravují a chtěla bych je občas prostřídat s brýlemi. Ach ty slepoňské problémy.

Too Faced - Love Flush

Jako pardon, ale tvářenka ve tvaru srdíčka a s králíčkama? Chápete to, prostě s králíčkama? Už vlastním nádherný srdíčkový bronzer téže značky a do kompletu musím mít tuhle tvářenku. S KRÁLÍČKAMA! Asi to vidím na nějaký fialový odstín, protože ten mi zrovna v mé tvářenkové sbírce schází. Určitě se podívejte na názvy odstínů, protože jsou opravdu vyvedené, stejně jako celý design tvářenek. Navíc by tvářenka měla být dlouhotrvající, což při současném školním vytížení opravdu ocením.

Longchamp - Le Pliage

Věřte, že mi dlouho nelíbily, ale nakonec jsem jim v Římě podlehla a rozhodla se, že si jednu koupím, protože dle mého do školy bude fajn. Navíc mám letos i nějaké hodiny pilates (jo za dva kredity, haha) tak poitřebuju objemnější tašku na celý školní den a i sportovní oblečení. Barvu bych volila černou, nebo tmavě modrou, tak uvidíme, zda nějakou ulovím.

bareMinerals - Complexion Rescue

Měla jsem větší množství na vyzkoušení tohoto tónovacího krému a jo, mně se zamlouvá a chtěla bych ho právě zase do školy, do které se moc nemaluji, ale zas něčím tu svou puberťáckou pleť zakrýt musím. Líbí se mi jeho složení bez silikonů a s poměrně prospěšnými látkami.

Nike - Shoes

Jak jsem již zmínila, letos mě čekají nějaké hodiny pilates a jelikož mi většinu mých bot ukradli, jo prostě mi normálně ukradli boty z botníku, tak sháním nějaké nové, které bych mohla využít nejprve na hodiny tělocviku a pak klidně ven na výlety, do lesa a co já vím. Ve sportovní obuvi se nevyznám (asi jako ve všem co souvisí s nějakým sportem) a tak mi klidně napište, které byste volili vy. Zatím mě zaujaly běžecké boty Nike Rosche, ale prý u nás nejsou tak moc dostupné.

Především mi napište, zda Vás něco zaujalo a nebo co byste si rádi pořídili! :-)

9 komentářů:

  1. Tvůj wishlish se téměr shoduje s tím mým :). Zoeva štětce mám v plánu si také koupit, Nike tenisky a nové brýle potřebuji rovněž :). BareMinerals tonovací krém je opravdu skvělý a moc ráda ho používám! Korektor mi už dochází a v plánu mám rovněž ten od UD. Mám už ten jejich makeup a je skvělý :)y

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je paráda! :-) Ten makeup mám také a jak píšeš.. :-)

      Vymazat
  2. mne sa páčia zoeva štetce, ale mne by stačila tak polovica:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně také, proto mám v plánu tu sadu kde jsou napůl štětce na oči a štětce na obličej. :-)

      Vymazat
  3. Po tých štetcoch túžim aj ja! A Nike sú samozrejmosť :) Pekný wishlist

    OdpovědětVymazat
  4. Štětce od Zoevy mám na svém wishlistu taky a nějaké nové Nike botky by se taky hodily :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jó ty štětce bych si taky nechala líbit:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)