Rimmel - Apocalips Lip Laquer


Určitě tento produkt znáte. Před dvěma lety kolem něj byla masivní kampaň a recenze na každém rohu. Zdály se mi vesměs pozitivní a tak jsem si tenhle zázrak také koupila. Já z něj tedy nadšená nejsem...

Jedná se tedy o lak na rty. Intenzivní barva jako u rtěnky, ale zároveň lesklý jako lesk. Nanáší se i stejným aplikátorem, který mívají většinou lesky na rty. Dle mého je název "lak na rty" jen určitou komerční záležitostí, já upřednostňuji název lip stain. Zařadila bych ho do kategorie lip stainu, ale.. Ono to nemá výdrž jako lip stain, podivně mi ze rtů sjíždí, začíná mapovat a rozhodně je nehydratuje, jak slibuje. Spíš naopak, pořádně mi rty vysušuje.


Když to zrekapituluji. Ano barva je velice intenzivní, lesk též. Po nanesení vypadá na rtech úchvatně, ale po chvíli začíná stékat a mapovat. Rozhodně nevydrží několik hodin, mně nedá ani hodinu a rty vysušuje. Katastrofa, kterou rozhodně nedoporučuji, myslím, že v drogérii se dají sehnat rozhodně lepší kousky.

Mám odstín 303 Apocaliptic a k sehnání je v drogériích za 139 Kč.

Máte zkušenost s podobnými produkty? :-)

5 komentářů:

  1. Mam dva, jeden odstin asi jako ty, ten je fajn, i kdyz az moc vyrazny. Druhy spise nude, ale ten vypada priserne. To mi pripomina, ze bych je konecne mela poradne zkouset :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, mám 3 a zbožňuju je. Úžasný vynález.

    OdpovědětVymazat
  3. barvy jsou to krásné, ale i kamarádka mi říkala, ať si je nekupuji, že vážně hodně vysušují :/

    OdpovědětVymazat
  4. Mám rty vysušené, i když je furt mažu, takže v poslední době používám jen lesky. Ani mě tahle věc nezaujala, takže ušetřím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)