L´Oreal - Pure Reds laky na nehty


Kolekce Pure Reds určitě uchvátila mnohé z vás rtěnkami, mně ale dostala svými laky, které jsem navíc ulovila ve slevách za padesát korun. Vím, že s fotkami přicházím pozdě, ale všimla jsem si, že v mnohých drogériích tyto laky ve slevových stojanech stále leží, tak snad je ještě ulovíte. Se všemi laky se mi lakovalo skvěle, ve dvou vrstvách perfektní krytí. Laky jsou to nádherné, koupě rozhodně nelituji a všem je doporučuji. 

Frieda - je krásná tmavá červená s jemným shimmerem, který spatříte pouze na dobrém světle. Výdrž je z těchto laků asi nejnižší, pouhé dva dny,


Eva - je červená, která se spíše podobá hnědé, nemá v sobě shimmer a krásně se leskne. Tento odstín mě svou výdrží a leskem překvapil nejvíce. Lak vydržel ve dvou vrstvách více jak 4 dny neoprýskaný. 


Julianne - červená s nádechem oranžové, obsahuje jemné třpytečky, opět viditelné pod lepším osvětlením. Výdrž průměrná, asi tři dny.


Co si myslíte o této kolekci a máte nějaký kousek? :-)

8 komentářů:

  1. Já je mám a miluju je! Dlouho drží a vypadají fakt skvěle. Máš pěkné fotky ;) :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten druhý sa mi veľmi páči! aj keď teraz mám obdobie skôr jemných farieb na nechtoch..ale mňa tá červená určite opäť raz chytí:D

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že co se týče barev, tak všechny poslední kolekce od L'Oréalu jsou velmi povedené! Bohužel se mi ale zatím nepodařilo ulovit žádný kousek.. Snad to ještě stihnu, než se přestanou prodávat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že poslední dobou jsou kolekce vážně povedené! :)

      Vymazat
  4. Já mám Evu, J.Lo a Julianne a nejraději mám Evu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají krásně, hlavně ten druhý :-) Co se týče laků L'Oreal, tak mě teď lákají hlavně ty nové v šedých odstínech :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle kolekce laků se povedla, já jsem si vybrala Friedu <3

    OdpovědětVymazat
  7. Mam ty stejne a nejradeji Freidu. Krasne nehty!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)