Braun Beauty Boutique

Ve středu se konalo vánoční setkání značky Braun. Jednalo se o báječný večer v nádherné kavárně La Boheme Café, která vás svým interiérem na první pohled upoutá. Připraven pro nás byl bohatý program, který se mi velice líbil. Měla jsem možnost vyzkoušet manikůru, diagnostiku pleti, nebo věštění z karet, které mě naprosto nadchlo! Některé z nás si nechaly vytvořit účes známým Tiborem Němcem z NewYou. Vše bylo podtrženo výtečným občerstvením od salátů po výborné makronky, či vánoční sušenky. Dokonalé bylo focení v momentálně dost populárním Happy Boxu, kde vám okamžitě vyjedou vaše bláznivé, instantní fotografie. Parádní památka!











Foto: Fairychain a Jan Kolman
K tomu všemu jsme ještě dostaly Vánoční dáreček a krásnou výslužku v podobě domácího cukroví. Dáreček jsem rozbalila až druhý den po příjezdu domů. Od společnosti Braun jsem získala jejich žehličku na vlasy s názvem Satin Hair 7, která mě opravdu překvapila. V systému žehličky si nastavíte profil svého vlasu, takže jak je máte dlouhé, tlusté, zda jsou barvené a žehlička dle toho přizpůsobuje teplotu keramických ploch. Samozřejmě tuhle vymoženost využít nemusíte a můžete žehlit s klasickým nastavením teploty, ale za mě je ten profil vážně vychytávka! Navíc vám ukazuje, jak rychle máte žehlit, zda žehlíte tedy správnou rychlostí, či nikoliv. Žehlička umí upozornit, pokud jsou vlasy vlhké, takže si je zbytečně neničíte.


Pro mě byl tento večer premiérou co se setkání bloggerek týče. Všechny jsou ve skutečnosti ještě přátelštější a milejší, než si jen dovedete představit! Potkala jsem například rozkošnou Miu, bláznivou S0bi, nejkamarádštější Lucku a Nicol z A Cup Of Style, Shopaholic Nicol, která vypadá jako panenka, nebo opravdu nádhernou Kristine. Stihla jsem prohodit slovo s milou Kockandy, Angel, Markétkou a uviděla spoustu známých tváří! 

Večer se mi opravdu moc líbil a jsem šťastná, že jsem se ho mohla zúčastnit. Vážím si pozvání a možnosti seznámit se s holkama a poznat spoustu nových věcí. Děkuji společnosti Braun!

20 komentářů:

  1. To vypadá jako krásný večer! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Podle fotek to byla super akce :) A žehlička vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jůů,tak jsem tě konečně našla! Mooc ráda jsem tě poznala a celé to bylo strašně milé. Doufám, že se nám na takovýchto akcích podaří setkávat opakovaně! ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ráda jsem tě poznala, bylo to vážně super akce :). Doufám, že takových akcí bude víc. Někdy by jsme mohly zajít někam na kafé, když bydlíme docela blízko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem tě ráda poznala. :-) To klidně můžeme! :-)

      Vymazat
  5. I já si akci náramně užila, bylo to příjemné odpočinutí.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je super, ten smile box musel být nejlepší :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl perfektní! Pokud ho někde uvidíš, určitě do něj zajdi, děsná švanda! :D :)

      Vymazat
  7. Nemělo to chybu a ráda jsem Tě poznala! Tak snad brzy na nějaké podobné akci ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Konečne jsem te našla! Parádní. Rada jsem te poznala. Někdy uděláme sraz v Praze, co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tebe taky, jsi větší třeštidlo, než jsem si jen myslela. :-) To by bylo bezva!

      Vymazat
    2. Tak ted nevim jestli je to dobre...a nebo spatne :)

      Vymazat
    3. Jen že jsi mě překvapila, nečekala jsem že jsi taková :-) Myšleno to je pozitivně, vždyť jsi ke mně byla hodná, přátelská, až jsem se divila.. :D :)

      Vymazat
  9. Jéj, moje obľúbené blogerky (a dievčatá:-) FairyChain a Kristine na jednom mieste, tam muselo byť super a veselo (a krásne;-)). Skvelé fotky! (aj mašličky a parôžky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tolik milých slov, až se z nich červenám! Tak snad se na nějaké takové akci také shledáme! :)

      Vymazat
  10. Krásné:)) Máš opravdu úžasný blog, nechceš se vzájemně sledovat?

    vik-ladyla.blogspot.cz
    instagram
    facebook

    OdpovědětVymazat
  11. To vypadá na super akci. A takových známých milých tváří tam. A ty fotky...je vidět, že jste si to užili:-)
    Přeju krásný Vánoce. A hodně podobných setkání i v příštím roce:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)