Prudlužovač řas Realash


Dnes bych Vám chtěla představit vyživující sérum na růst řas. Tento malý zázrak slibuje o 25% delší a  o 84% hustější řasy. Jeho účinnost je vědecky ověřená a je oftalmologicky testován a tak zaručuje vhodnost a bezpečnost i pro citlivé oči, nebo nositelky kontaktních čoček, jako jsem já. Také bylo k volnému prodeji jako jediné schváleno organizací FDA (Úřad pro kontrolu potravin a léčiv).

Sérum okamžitě proniká do hloubi řas, které regeneruje a zlepšuje jejich strukturu. Dodává pružnost a zabraňuje lámání a předčasnému vypadávání.

Realash se používá jednou denně a to většinou před spaním. Nanáší se jako tenoučká linka na kořínky řas. Toto 3 ml balení vydrží kolem 4 až 5 měsíců a stojí 1 110 Kč. Pokud nebudete spokojené, je tu možnost vrácení peněz.


Vždy jsem toužila mít řasy jako mrkací panenka a stále si myslím, že okaté ženy jsou ty nejhezčí. Dnes je tedy den první aplikace, kdy vám ukazuji fotografie mých řas před prvním nanesením produktu. Řasy jsou zde nenalíčené a nenatočené. Jak vidíte myslím si, že patřím do normálu, nemám za co bohu děkovat, ale ani na co si stěžovat s řasenkou dosáhnu poměrně dobrých výsledků, ale delší a hustší řasy by mi nevadily.



Osobně si myslím, že největší problém mám s hustotou a to jak u řas, obočí tak i vlasů, v tom mi naděleno nebylo, tak uvidíme co s tím Realash udělá!

Své první postřehy a další fotografie Vám přinesu po 4 týdnech, kdy by měly být zaznamenány první výsledky a řasy by také měly být o 10% delší.

Sérum si můžete prohlédnout na webových stránkách realash.cz, kde si můžete přečíst více informací, nebo také odpovědí na spoustu zajímavých otázek.

Máte zkušenost se sérem na prodloužení řas, popřípadě znáte nějaké babské triky?

4 komentáře:

  1. Jeden doma taky mám a jsem s ním strašně spokojená :). Nemůžu si ho vynachválit.

    Zvu tě na mou giveaway: http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/08/tights-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak s tímhle sérem zkušenosti nemám, ale vím, že hodně lidí si chválí ricinový olej - dá se sehnat myslím od Saloosu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Riciňák je klasika, sama jsem ho asi rok používala, ale teda žádných výsledků jsem se nikdy nedočkala, maximálně jen opuchlých očí.. :D

      Vymazat
  3. Tak to jsem opravdu zvědavá na výsledek!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)