Top Of May


Garnier - Micelární voda

Je pro mě největším objevem za poslední roky. Už více jak měsíc se jí kochám a s radostí ji používám. Těšte se na recenzi, která přijde opravdu brzy.

Nivea - Lip Butter

Mi přivezla sestra ze Švýcarska. Nádherně malinově voní a příjemnou hutnější konzistenci. Obsahuje ricinový olej, ale i paraffinum liquidum, které jak víte, prostě nemusím. Rty moc nehydratuje, spíše zvláčňuje a je to takové to domácí mazadlo, co nepřilepší, ale ani neuškodí. Rozhodně bych si ho za ty ceny, co se tady prodává na e-shopech nekoupila a ke koupi ho nedoporučila. Ale pokud ho dostanete, je fajn a ta vůně je opravdu nádherná. 

Klorane - Krém na vlasy s datlovníkem

Asi se nemusím moc rozepisovat, má recenze hovořila jasně. Miluju ho. Krém na vlasy dodává výživu a hydrataci. Vlasy jsou příjemné a krásné, bez slepení nebo nějakých známek toho, že jste na ně nějaký takový krém nanesly. Obsahuje ricinový olej a právě výtažky z datlovníku pouštního. Nemám mu absolutně co vytknout.

Catrice - Blush

Nutně jsem potřebovala nějakou levnější tvářenku do své denní kosmetické rutiny, kterou mohu převážet, tahat sem a tam, může mi padat a nenaštve mě, když si ji zničím. Tahle stála asi kolem 80 Kč a je moc fajn. Co je pro mě důležité je, že je totálně matná, což u tvářenek vyžaduji. Odstín je krásně studený, vhodný pro můj žlutý až olivový odstín pleti. Tvářenka nepřáší a je krásně pigmentovaná, horší je už výdrž. Celý den určitě nedá, ale část dne, jako je škola, nebo práce s klidem přežije. Rozhodně doporučuji se po ní podívat, dle mého je to nejlepší tvářenka, kterou v české drogérii můžete koupit a to že jsem jich už vyzkoušela dost.

Co se stalo Vaším květnovým oblíbencem? Máte s nějakým produktem zkušenosti? :-)

15 komentářů:

  1. Tvářenka od catrice je skvělá:)patři mezi moje moc oblibené:)*

    OdpovědětVymazat
  2. já mám od Catrice tu z 123 limitky a je perfektní, nádherný odstín a drží jak přibitá! to malinové máslíčko mám taky, voní neskutečně, ale jinak mi přijde k ničemu, ta hydratace je skoro nulová. no a o Garnieru budu psát brzo taky, ale chválit nebudu, jak mám víc řasenky (což mám skoro furt), tak si ani neškrtne a ještě začne v očích pálit, mrcha :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo Nivea je spíš takové matlátko na doma, ale já moc problémové rty nemám. :) Jinak já micelárkou oči neodličuji, na to mám dvoufázáky, takže ani soudit nemohu, ale myslím, že by mi to určitě také nestačilo :)

      Vymazat
  3. tu micelárku musím zkusit! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Můj květnový oblíbenec je tvářenka od Bourjois (healthy mix), Migrenoil od Dr. Popov a hlavně make-up Bourjois Healthy mix v odstínu 51.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Healthy Mix mi moc neseděl, ale většinou bývá oblíbený :)

      Vymazat
  5. A já si zrovna koupila micelárku Mixa:D tak Garnier vyzkouším příště teda:))):D

    OdpovědětVymazat
  6. Micelárka je vážně super, byla jsem moc mile překvapená :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Pořád si říkám jak si tuhle micelárku koupím a pořád nic:/ už to musím opravdu napravit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Micelárku bych ráda vyzkoušela, slyším na ni samé chvály. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten Nivea Lip Butter mne také nijak nenadchl - mám ten makadamiový a je to taková těžká, sladká vůně a mám pak vždycky pocit, jak kdybych snědla tabulku čokolády :D Já teď ujíždím na balzámu Trilogy - dá se používat jak na rty, tak na vše ostatní a nejradši bych se tím mazala pořád, od hlavy k patě -> behempauzy.blogspot.cz/2014/05/trilogy-everything-balm-pomocnik-na-vas.html

    OdpovědětVymazat
  10. Barva tvářenky vypadá moc dobře! A balzámek od Nivey mám já moc ráda! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Som celkom zvedavá na tu recenziu, nejak pomaly zvažujem nejakú tu kúpu micelarnej vody, všade sa o nej poslednú dobu píše

    OdpovědětVymazat
  12. Z tipu na tvářenku mám radost, sama chodím po drogeriích a lovím nějakou růžovou, která by šla k odstínu mých vlasů, ale nechce se mi příliš investovat, protože většinu času tvářenku ani nevyužívám...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)