Šampon pro revitalizaci vlasů Dermaheal


Dnes Vám chci říci o revitalizačním šamponu Dermaheal. Obsahuje přírodní výtažky, které vlas revitalizují a dodávají mu energii. Je vytvořený především pro unavené a poškozené vlasy vnějšími vlivy, například barvením. Slibuje lesk a objem. Nejen že ozdravuje vlas, ale i pokožku hlavy, zamezuje svědění.

Šampon obsahuje 2 biomimetické peptidy, které revitalizují vlasy, extrakt z heny, který revitalizuje vlasy poškozené barvením, přírodní výtažky dodávají energii a příznivě působí na pokožku hlavy, lecitin zvyšuje intenzitu dýchání kůže a reguluje buněčnou výměnu, biotin nebo-li vitamín H působí příznivě na pokožku hlavy, argitin ozdravuje vlasovou pokožku a zlepšuje stav řídnoucích vlasů a keratin dodává pružnost a lesk.


Šampon příjemně voní a má jemnou konzistenci. Líbí se mi i minimalistické balení s pumpičkou, která je opravdu praktická. Šampon vytváří bohatou pěnu a krásně vlasy umyje, po umytí jsou opravdu nadýchané, objemné a jemné.

Už po prvním umytí jsem zaznamenala zvýšený lesk a objem vlasů. Vlasy se krásně rozčesávaly, působily zdravě a vyživeně. Šampon mi vyhovuje, nevyváří se mi po něm lupy, ani mě nesvědí pokožka. Cítím, že ho mohu doporučit dál. :-)

Balení obsahuje 250 ml, které vydrží opravdu dlouho a stojí 410 Kč. Seženete ho na stránkách medaprex.cz.

Jaký je Váš oblíbený šampón? :-)

3 komentáře:

  1. Tyjo takový bych potřebovala:) až dodělám svůj Revalid, se kterým jsem taky moc spokojená, tak budu přemýšlet o tomhle:))

    OdpovědětVymazat
  2. O šamponu slyším poprvé, ale vypadá skvěle. :) Já ráda používám Timotei, ale dost to střídám. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá výborně, určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)