Nejlepší krém všech dob za směšnou cenu!


Pokud jste pravidelnými čtenáři, určitě víte, že mám opravdu přecitlivělou pleť se sklonem k iritacím a akné. Má pleť je smíšená, občas normální, jindy přesušená a dehydratovaná. Bývá napnutá, s různými flíčky a často bolavá (kdo nemá citlivou pleť, nikdy nepochopí). Hledám už roky krém, který mi udělá více užitku, než škody. Proto zkoumám složení, naučila jsem se rozpoznat silikony, chemii, ropné deriváty a výtažky, které mi dobře nedělají. 

Jednou mi nedalo, abych se nepodívala na složení v dětském oddělení dm. A tak jsem narazila na svého spasitele. Babylove dětský krém na obličej, který při objemu 75 ml stojí 40 Kč! Krém slibuje péči a ochranu jemné dětské pleti a přirozenou hydrataci. Avokádin obsahuje pleti podobné lipidy, které podporují přirozenou vlhkost. Avokádin se získává z avodákového oleje a chrání pleť před zanícením. Dále obsahuje slunečnicový olej, který krásně zjemňuje. 
Krém neobsahuje: barviva, konzervanty a látky na bázi minerálních olejů! Kromě včelího vosku neobsahuje složky živočišného původu.


A teď k jeho účinkům. Krém je hutnější konzistence a podle toho se i roztírá, ale vstřebá se okamžitě! Nezanechává žádný mastný film, spíše naopak naprosto přirozený, neviditelný. Garantuji Vám, že po něm budete mít pleť jemnou, na dotek příjemnou a vláčnou jako dětský zadeček! Nedělá žádný problém s makeupem, je vhodný na den i noc a s přehledem hydratuje mou smíšenou pleť. Je dle mého vhodný pro všechny typy, kromě mastné. Akné se mi po něm netvoří, spíše naopak se mi zdá, že ho rychleji léčí. Vhodný je i na oční okolí. Někomu by mohla vadit parfemace, která je klasická pro dětské výrobky, taková ta "prdelkovská". Bála jsem se, že mě bude dráždit, ale zřejmě mi vůbec nevadí a z pleti cítit není. Navíc oceňuji praktické balení v tubě s takovým tím bezvadným odklápěcím zavíráním. Existuje něco praktičtějšího a hygieničtějšího? 


Myslím, že po třech měsících testování Vám ho mohu vřele doporučit, určitě vyzkoušejte. I kdyby Vám neseděl, spotřebujete ho na tělo a ruce. Vždy si ho aplikuji dvojnásobné množství a zbytek vmasíruji do dlaní, jsou pak tak božsky jemné! Určitě nemám v úmyslu krém někdy měnit a je mi líto, že jsem na něj nenarazila už dříve, ušetřil by mi spoustu peněz a trápení.

Používáte dětskou, nebo levnou kosmetiku? :-)

16 komentářů:

  1. Teď jsem dala 270,- Kč za 30ml krém, protože už jsem si nevěděla rady s mou pletí, která se mi ve stresu ještě zhoršila. Mám podobný typ, máloco mi neucpává póry. Na tenhle určitě mrknu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dětský krém taky používám, mám ho u přítele, v tubě je ho hodně, tak s ním nemusím šetřit a využívám ho jako multifunkční kousek. Já mám ale ten z Rossmannu, složení je myslím hodně podobné. Poměr cena/výkon je překvapivě dobrý a co je důležité: necupává mě. Takže za mě také spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo to mě nenapadlo kouknout do Rossmannu! Hned to napravím! Přesně tak, je multifunkční a je ho hrozně moc :-)

      Vymazat
  3. Přesně tenhle krém jsem jednu dobu používala na pleť a byl opravdu skvělý. Vyzkoušela jsem ho náhodou, ale byla jsem velmi spokojená!

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  4. Nedávno jsem taky v DM zabrousila do oddělení s dětskou kosmetikou a zkoumala složení a byla jsem mile překvapená. :-) Určitě plánuji z jejich sortimentu něco koupit a vyzkoušet, protože to bude opravdu kvalitní, jak se pro miminka patří. :-)
    Děkuju moc za doporučení. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám hodně citlivou pleť, vyzkoušela jsem už také kde co, ale nikdy by mě nenapadlo vyzkoušet něco z dětské kosmetiky. Zrovna mně dochází krém od Alvede, chtěla jsem si objednat Hájka, ale zkusím tohle. Děkuji za doporučení :)

    OdpovědětVymazat
  6. super, taky trpím na bolavou pleť, a ani krémy z lékárny moc nepomohly ... vyzkouším tenhle, za ty peníze je to super koupě :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna jsem ho dopotřebovala. Příště chci zkusit dětský krém Hipp. Z téhle dětské řady používám mycí krém, čistí s ním pleť a taky si nemůžu stěžovat. 500 ml za 70 korun je podle mě super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krém určitě vyzkouším! Vypadá perfektně! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju za tip. Podle toho, jak popisuješ svou pleť se mi zdá, že jsme asi dvojčata. Mám úplně stejné problémy + se mi kůže na obličeji dost často loupe. Koupím si ho hned, jak budu ve městě. :)

    OdpovědětVymazat
  10. ahoj kočky, zní to suprově :-) ale neucpává náhodou póry? i když mám suchou pleť, docela se těchto hutných krémů bojím...

    OdpovědětVymazat
  11. Detskú kozmetiku používam málo, ale mám rada napr. detské obrúsky Babylove, ktoré sa dajú použiť na čokoľvek, tiež klasiku Aviril, ktorý používam po holení a tiež do vlasov ako suchý šampón. No a vlastne by som takmer zabudla na skvelé detské šampóny či už Babylove alebo Johnsons, pre moje vlasy sú tým najlepším, čo môže byť, jasné, že farbu vo vlasoch udržať nevedia, ale mojím problémom je, že ma po mnohých šampónoch od istého času hrozne svrbí vlasová pokožka, takže detské šampóny sú jediné možné riešenie. Detské krémy som neskúšala, ale priznám sa, že sa chystám nejaký skúsiť, veď čo je dobré pre detičky, musí byť dobré aj pre nás a naviac to zloženie je fakt asi najlepšie čo môže byť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)