Noční detoxikační maska Natura Siberica


O přírodní kosmetice ze Sibiře a Dálného Východu se poslední dobou hodně psalo. Značka slibuje kvalitní produkty bez silikonů, parabenů, syntetických vůní a barviv a její produkty jsou hypoalergenní. No nezní to skvěle? Navíc nabízí poměrně rozsáhlou škálu produktů, od tělových mlék a pleťových krémů po šampony a sprchové gely a to za velmi příznivé ceny.

Já jsem se rozhodla vyzkoušet noční detoxikační masku asi proto že mě zaujal její název. Slibuje renovaci a regeneraci kožních buněk pro všechny pleťové typy během spánku. Obsahuje výtažky z ženšenu sibiřského a dvouzubce, které zlepšují krevní oběh a stimulují regeneraci, zvyšují tak ochranné funkce v buňkách. Zelený čaj snižuje zánětlivost i zarudnutí. Liftingový efekt má na starost elastin, tonizuje a vyhlazuje pokožku, dodává tím pružnost. Maska obsahuje i vitamín P, který rovněž přispívá k regeneraci pokožky.

Maska se nanáší večer zhruba na 20 minut, pak se opláchne teplou vodou a provedeme naší večerní péči jako obvykle. Používá se 1-2x týdně.

Maska je gelové konzistence a je na pleti příjemná, nevšimla jsem si kladných, nebo záporných účinů, jo asi to nějak působí, ale.. no znáte to, večer výsledky vážně nevidím, navíc mě to večer, kdy se těším do postele, s touhle maskou fakt moc nebaví - to je důvod, proč ji už nepoužívám a přijde i jako zbytečná. Ale líbí se mi její obal a azbuka na mě působí trochu jako ornamenty. :-D



Složení: Aqual with infusions of Rhodioia Rosea Extract, Organic Spirae Ulmaria, Organic Chamomilla Recutita, Organic Calendula Officinalis, Eleutheroccus Senticosus, Organic Camellia Sinensis Extract, Bidens Tripartita Extract, Glycerin, Carbomer, Tocopherol (vitamin Е), Hydrolized Wheat Protein, Disodium Rutinyl Disulfate (vitamin Р), Caramel, Panthenol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbin Acid, Parfum.

Hodnotím ji tedy kladně, je příjemná, něco s pletí udělá, ale kdo je večer rád, že se odlíčí a namaže a nemá čs dvacet minut trajdat s maskou, tak to není nic pro něj..

Maska má obsah 75ml a stojí 119Kč, což není špatné, k dostání je na internetu. 

2 komentáře:

  1. Já ji taky mám (ve vzorečku), ale teď jsem trochu zmatená z toho použití, protože na ofic. stránkách je napsané, že nevyžaduje oplachování.. Tak jsem myslela, že se nechává působit přes noc...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě na samotné masce není o použití napsáno nic. Na internetu jsem tehdy našla, že se má nechat 20 minut působit, ale dál nic nepsali a někde, že se má smýt.
      Myslím ale, že se nic nestane, pokud ji necháš přes noc působit, ale zase by to nebyla maska, ale třeba sérum ;-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)