Recenze laků: Avon podruhé, Miss Sporty a NYC

Podruhé Vám přináším recenzi laků na nehty, tentokrát se vracím k lakům od Avonu, protože se mi jich pár nashromáždilo, dále Miss Sporty, které si myslím, že spolu s NYC stojí za zmínku! Mou první zmínku o lacích najdete zde, tvrdila jsem, že Avon laky už znovu nekoupím - to jsem dodržela, ale co dělat, když jsem je dostala jako dárek..

AVON nailwear pro a speed dry
Cena se pohybuje kolem 120Kč za 12ml, takže cenově vyjdou stejně jako drogérkové laky. Jak jsem už napsala, avoňácké laky jsou pro mě stále nejhorší. Odstíny krásné, super, ale nečekejte více jak dvoudenní výdrž. Třpytkatý odstín se opět hrozně špatně odlakovává, schnou snad hodiny, nejsou rovnoměrně natřené, prostě děs. Nekoupím už nikdy.


Miss Sporty
Laky této značky se cenově pohybují kolem 40Kč, často bývají ve slevách a akcích, určitě je tedy seženete za dvacku. Výběr mají solidní, hezké odstíny, občas narazíte na hezké odlesky, či třpytky.  Mezi rychleschnoucí a dlouhotrvající verzí nevidím značné rozdíly. Oba typy vydrží dlouho a schnou rychle. Nejlepší, je tedy výdrž! Tyhle laky opravdu drží, krásně se s nimi lakuje, dobře se odlakovávají, no prostě sen! Určitě kupuji dál


NYC
Laky od NYC musíme rozlišit, dělají dva typy. Jeden je rychleschnoucí se špičatým víčkem, druhý je dlouhotrvající s oválným víčkem. Co se týče "špičatých laků" mají hezké odstíny, cena kolem padesátikoruny. Ale výdrž nic moc, navíc se mi ani nezdají rychleschnoucí. Dobře se lakují, to ano ale za dva dny jsou fuč. To ale nemohu říct, o jejich oválných kámoších. ty vydrží týden! Jo týden! Nevím proč mám jen jeden a to krásně rudý, ale je to božský lak! Nosívala jsem ho hodně na plesy, nebo párty, které nejen že přežil, ale on kolikrát vydržel s menší úpravou i do dalšího večírku! Pro mě nejlepší lak všech dob a musím se jimi zásobovat! :-)


Ještě bych vám chtěla doporučit průhledný lak od Maybelline, který používám jako top coat, ale většinou jako podklaďák, který nehet perfektně připraví, vyrovná a navíc zamezí jeho zabarvení. Lak pak vydrží na nehtech delší dobu. 


Máte zkušenosti s některým ze zmíněných laků? :-)

13 komentářů:

  1. laky NYC jsou super, ten červený si musím koupit! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty laky od NYC vypadají skvěle, ještě nikdy jsem je ale bohužel nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam doma jeden od NYC a ten je super :) Najviac mam vsak Catrice a Essence :)

    Inak ak ta zaujimaju moje oblubene majove vyrobky najdes ich tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/06/oblubene-vyrobky-maj.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já byla vždycky nejvíce spokojená s laky od NYC nebo od G. Salvete :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ten fialový Miss Sporty jsem měla, ale moc nevydržel :-(

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  6. díky za tip, určitě kulatý NYC vyzkouším!! :) S avon lakem souhlasím, jsou nic moc a třpytkatý neuvěřitelně drží :D

    OdpovědětVymazat
  7. laky od Avonu mám velmi rada a niekolko desiatok ich mám doma..:)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem s Miss Sporty taky moc spokojená :) a v poslední době mi úplně nejvíc vyhovují od Rimmelu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Od Avonu mám asi 3 nebo 4. Nyní jsem naprosto podlehla Salon pro od Rimmelu, jsou dokonalé! http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2013/05/rimmel-salon-pro-aneb-lakujeme-s-kate.html

    OdpovědětVymazat
  10. pekne barvy:)

    PS: Na mem blogu je letni giveaway, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.cz/2013/06/summer-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  11. Jistěže, laky od Miss sporty mám moc ráda a určitě mohu souhlasit, že pěkně drží a mají hezké barvy:) Laky od NYC jsem taky měla, ale již si nepamatuji, jak moc jsem z nich byla nadšená:D Asi si je ještě pořídím:)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  12. Ja mám najradsej značku Catrice, Miss sporty by som si už naopak nekupila, nevydržia viac ako deň.. aspoň na mojich nechtoch :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice stojan se nikde v mé blízkosti nenachází, tak mám pouze jeden lak, ale je pravda, že patří mez mé nejoblíbenější! :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)