Dr. Popov Měsíčková a Propolisová mast


Masti značky Dr. Popov znají i naše babičky, jsou známé svou kvalitou i lidovou cenou. Obsahují přesně to co slibují a žádné zbytečnosti, proto je mám ráda i já. Už jsem Vám přinesla názor na Konopelu, nebo Tea Tree krém. Dnes se ale vrhneme na klasickou měsíčkovou mast a propolisku - vhodnou pro nadcházející letní období.

Měsíčková mast


Je určená pro všechny typy pleti od citlivé, suché, tak po normální pokožku. Jejími výbornými vlastnostmi jsou zklidnění a regenerace. Má tedy skvělé ochranné účinky, působí na cévy dolních končetin (to si právě chválila vždy babička), nebo na křečové žíly, hojí spáleniny, ale i ekzémy.

Složení: vepřové sádlo, včelí vosk, měsíček, tymián, kostival, zlatobýl, květ černého bezu, jerlín japonský, parfém (směs přírodních silic)

Mně tedy velice pomáhá právě s namoženými nohami, není nic lepšího než masáž právě měsíčkovou mastí. Nebo s ní mažu nějakou oděrku, ranku, nebo jizvičku a strupy. Mamce zpravuje popraskané ruce z práce.. Určitě by neměla chybět v žádné domácnosti!
Cena za 50ml je 58 Kč

Propolisová mast

Určitě tušíte, že tato mast je výborná k regeneraci podrážděné pokožky slunečním zářením, při štípancích, spáleninách, nebo při různých popraskaným koutkům, patám, rtům atd..
Mast je skvělým pomocníkem při svědivosti pokožky a plísních, pomáhá při některých typech lupénky, údajně má silné antibakteriální účinky a nebo pomáhá při ošetřování bércových vředů, zahnisaných ranek a jiných kožních potížích.

Složení: vepřové sádlo, včelí vosk, med, propolis
Jelikož obsahuje tyto látky je nutné před použitím vyzkoušet snášenlivost vaší pokožky.

Já ji zatím používám na všechny druhy ranek, popraskané rty, ale také na stroupky po akné a nebo po opalování naa zklidnění pokožky - funguje senzačně!
Cena za 50ml je 73 Kč

Tyto dvě masti všem vřele doporučuji a já určitě budu zkoušet další, protože Dr. Popov je pro mě známkou kvality a slíbených účinků. Můžete koupit na jejich oficiálních stránkách nebo v obchodech s přírodní kosmetikou, či bio potravinami.
Jaké jsou Vaše zkušenosti s jejich mastmi? :-)

4 komentáře:

  1. S touto značkou zatím žádnou zkušenost nemám, ale ta propolisová mast mě docela zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  2. O Popovi už jsem slyšela, ale ještě jsem od nich nic neměla. Snad jednou:)

    OdpovědětVymazat
  3. na obe pozerám dennodenne v lekárni a vždy rozmýšľam, či ich kúpiť alebo nie. už je mi odpoveď jasná :)

    OdpovědětVymazat
  4. já používám jak psýllium tak otilku a masti mám zatím lnicovou a tea tree a nemužu si je vynachválit ted pujdu koupit i tyto protože mě moc zaujaly :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)