Dr. Popov - Tea Tree Oil krém


Tea Tree Oil krém od Dr. Popova je určen pro citlivou a problematickou pleť. Dostala jsem ho jako dárek, cenu neznám, tipuji, že se pohybuje kolem stokoruny. Obsahuje už již zmínění olej z čajovníku, D-Panthenol a vitamín E, kombinace látek stvořená pro regeneraci a zklidnění, dále slibuje čistící a výživné účinky. Vhodný je pro každý typ pleti a v kteroukoliv denní i roční dobu. 

Krém má lehkou konzistenci, lehce se roztírá a vstřebává. Avšak já na pleti cítím jakýsi film, ne mastný, ale prostě film. Jako podklad pod makeup nedělá žádné problémy. Co ale někomu může vadit je jeho silná tea tree vůně. Ta je tedy dost intenzivní.

Hm a co jeho účinky? Někde jsem na něj četla ódy, u mě to ale tak slavné nebude. Nezaznamenala jsem nějaké hojení, spíš si myslím, že mou pleť trochu dráždí - asi zmíněný čajovník. Vyskáčou mi po něm občas takové ty droboulinké pupínky. Jinak hydratace je spíše taková střední, rozhodně nic pro suchou pleť. Mastné by mohl sednout! Bohužel podle mě není ideální pro citlivou pokožku.

+ Tea Tree, D-Panthenol a vitamín E                   - Silná vůně
+ Lehce vstřebatelný                                           - Pro někoho nedostatečná hydratace
                                                                            - Pro citlivou pleť je agresivní

Jsem s krémem mírně v rozpacích a schovávám si ho na léto, možná by mohl být víc fajn, než teď. Máte zkušenosti s výrobky s obsahem Tea Tree, nebo od Dr. Popov? :)

XOXO FairyChain

9 komentářů:

  1. Mala som podobný a moc mi nevyhovoval, teraz mám krém z pštrosieho oleja a neviem si ho vynachváliť! :)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám vůbec žádné zkušenosti:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle výrobek jsem nikdy nezkoušela, takže nevím. Pěkná recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krémy moc nepoužívám a s tímto výrobkem, ani s touto značkou zkušenosti nemám. Ale líbí se mi, jak jsi zpracovala recenzi. :) Plusy, mínusy a tvůj osobní názor. :)

    OdpovědětVymazat
  5. zajímavé, vypadá to dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. tenhle kremik pouzivam uz nejakou dobu a vyhovuje mi,hlavne na akne mi zabral.Zkus ho v lete, treba ti vic sedne :-) A.

    OdpovědětVymazat
  7. Tea tree je velmi ucinna zlozka, ja by som to nevzdavala len presunula na leto :)

    Inak vies co je tu Murumuru? :) Ak nie viac o nom tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/chameleonska-maska-na-vlasy.html

    OdpovědětVymazat
  8. To vypadá moc dobře díky za tip

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)