Kocostar: Ovocné, zeleninové a květinové plátýnkové masky



Nedávno se mi do rukou dostaly tyto vtipné plátýnkové masky na obličej korejské značky Kocostar. Představuji Vám tak opravdu nevšední produkt, který jsem dosud nikdy neviděla. Masky se od ostatních plátýnkových masek liší tím, že každé balení obsahuje dvanáct kousků vyživujících jednorázových malých masek ve tvaru buď ovoce, zeleniny, nebo květiny, jejíž výtažky obsahují. Můžete si tak přesně a jednoduše aplikovat určitý produkt na určitou část obličeje, masky tak libovolně mixovat a dosáhnout efektu, který požadujete. Tyto masky jsou navíc neuvěřitelně poutavé a fotogenické. Samozřejmě jsou obohacené o ovocné a rostlinné esence a účinné ingredience. 


Já vlastním masku s okurkou, kiwi, ananasem, růží a slunečnicí. Okurková, kiwi, růžová a slunečnicová maska podle mě pleť hydratuje a vyživuje. Šest jednotlivých kousků masek v jednom balení je dost, na můj obličej se všechny ani nevejdou aniž by se nepřekrývaly. Aplikuji je klidně i na krk a nechávám působit dvacet minut. Po použití je má pokožka jemná, vláčná a nemusím na ni již dále aplikovat nějaký produkt. Ananasová maska mi přišla odlišná, taková více stahující, dobrá pro ty, kteří mají například rozšířené póry. K dispozici je myslím ještě verze jahoda, meloun a tulipán. Všechny masky nádherně autenticky voní po daném ovoci, zelenině, nebo květině.


Za mě se jedná spíše o takovou srandu, než opravdu účinný produkt, který bych si kupovala každý měsíc, aby má pokožka viditelně omládla. Avšak tím nechci říct, že produkty nic nedělají. Vnímám masky Kocostar jako parádní dárek, který určitě potěší a pobaví a musím říct, že znám i chlapa, který z nich byl paf. Momentálně testuji jejich další řadu plátýnkových masek, které se používají i na jiné části těla a ty jsou podle mě o třídu výš. U nás jsou tyto masky dostupné v síti parfumerií Marionnaud a to za 129 Kč.

Zaujal Vás tento produkt?

2 komentáře:

Děkuji za vaše milé komentáře :-)