Havlíkova přírodní apotéka: Maska pařba



Havlíkovu přírodní apotéku asi nemusím dlouze představovat. Jedná se o českou značku, která čerpá z tradičních receptur věrohlasného lékárníka minulého století Karla Havlíka. Ten zastával názor, že nejlépe pomáhá sama mocná příroda. Vyráběl kosmetiku podle vlastních receptur a ze zdravých přírodních surovin, které sám sbíral. Já nedávno testovala Masku pařbu, která je určena pro ženy, jejichž pleť je vystavována kouři a smogu, je mastná, problematická se sklony k akné. Pomáhá mírnit zarudnutí, zánětlivé reakce a detoxikuje kožní buňky pleti od nečistot po pobytu v zakouřeném prostředí. Maska obsahuje extrakty z černého rybízu, malin a řeřišnice. Omezuje tak poškození vlivem škodlivin, pomáhá pokožku projasnit a odstranit její zašedlý tón pro probdělé noci.

Tato maska mi přišla jako dar z neber v období, kdy jsem často chodila na různé poznávací akce na nové vysoké škole. Po každé párty hned druhý den vidíte, co jste své pleti způsobili. Já klasicky trpím na okamžitě ucpané póry a černé tečky, samozřejmě se vyklube nějaký nový pupínek a zašedlá pleť je u mě klasika. Naučila jsem se opravdu pokaždé v after party ráno nanést na neočištěnou pleť tuto masku v tenké vrstvě. Dobře se aplikuje, příjemně přírodně voní. Nechám ji tři minuty působit a pak opláchnu. Zajímavé je, jak je po takovém spíše mastnějším produktu pleť opravdu čistá a spíše bych ji popsala jako vysušenou, než nějak vyživenou. Jestli jsem noc jó fakt propařila tak neoplachuji masku jen vodou, ale ještě pokožku pořádně dočistím čistícím gelem. Určitě po masce doporučuji nanést hydratační krém. Co se týče účinků, podle mě to funguje. Pleť vypadá rozhodně lépe, než kdybych ji jen otřela micelární vodou a nanesla krém. Ohledně pupínků, tak mně se vždycky nějaké vyrojí, ale třeba póry se mi zdály v lepší kondici, než před použitím masky. Jo a asi nemusím komentovat to nádherné balení, které se mi strašně líbí! 

Maska pařba mě tedy rozhodně nalákala na edici Krásná slečna, která je určena právě pro mladé slečny a ženy, které trpí na nedokonalosti pleti. Určitě mám v plánu si pořídit lokální produkt na nedokonalosti Sérum na akné a velice mě, mimo hydratační krém, láká i Čistící 1minutový elixír. Zpět však k Masce pařbe, za mě produkt, který jsem si jednoznačně oblíbila, i když by mě samotnou asi nikdy nenapadlo si jej pořídit. Masku můžete zakoupit tady, za 398 Kč na e-shopu Folly.


Zkoušeli jste nějaký produkt Havlíkovy přírodní apotéky?

7 komentářů:

  1. Měla jsem tu slavnou 3 minutovou masku. Ta mě moc nezaujala. Momentálně dodělávám krém na ruce. Je super, ačkoliv jsem na krémy na ruce strašně líná. Tenhle mi ale nevadí používat. Jen si nejsem jistá, jestli ta cena odpovídá účinku. Už asi měsíc používám krém na pleť Krásná slečna. Nejdřív mi přišel skvělý, ale v poslední době mám pleť na některých místech hodně suchou a zároveň se mi tvoří víc pupínků. Nevím, jestli se pokožka třeba nějak čistí a je to jen přechodné, ale jsem taková rozpačitá. Ale čas ukáže :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono přeci jen je to přírodní kosmetika a u té můj ubličej také nějak reaguje, ještě počkej a uvidíš. Ale třeba to opravdu není nic pro tebe. :-)

      Vymazat
  2. Já mám ráda Havlíkův přírodní zázrak, mou suchou pleť zachraňuje :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Tato značka mě velmi láká, takže doufám, že někdy si něco pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zkoušela jsem x výrobků, ale nejvíce mi sedl Havlíkův přírodní zázrak :) Ovšem tohle mě hodně taky láká :) Do budoucna určitě zkusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten jsem se také dívala, ale bojím se, že by byl už na mě hodně mastný. :)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)