Top: únor



V únoru jsem měla možnost zavítat do vydavatelství Luxury Guide, které vydává časopis Health&Beauty, jenž je proslavený především v kruzích oborníků na krásu. S vedením časopisu se rozjíždí zasjímavá blogerská spolupráce, avšak Vás by prozatím mohl zajímat jejich Beauty Box, který jsem při odchodu z nádherené kanceláře obdržela. Jedná se o krabici plnou spousty vzorečků, ale opravdu zajímavých vzorečků značek, které u nás nejsou třeba tak známé. Balení ale obsahovalo například i plné balení mého oblíbeného EOS balzámku na rty. Děkuji vydavatelství za pozvání na zajímavé setkání a milý dáreček!


Zamilovala jsem si tyto tónované balzámky na rty od Weledy. Konkrétně nejvíce jsem používala odstín berry red, který mé rty zabarvuje opravdu dokonale a přitom přirozeně. Když jsem nosila tento produkt na rtech, obdržela jsem spoustu koplimentů a otázek, co že to na rtech vůbec mám za krásnou rtěnku. Celou recenzi si můžete přečíst tady a nezapomeňte, že Weleda pořádá o tyto balzámky soutěž! 


Vyzkoušela jsem medovou pleťovou vodu od společnosti Charlotte babybio. Jedná se o produkt určený pro děti, ale já jej používám na svou pleť a musím říct, že již po prvním použití jsem si tuto vodu zamilovala. Určitě Vám více sdělím v samostatné recenzi, ale pokud Vás produkt zaujal, můžete se po něm podívat tady na Elixi.cz. Jeho největším benefitem může být poměr výkon/cena/množství.


Mou nejoblíbenější vůní současnosti je rozhodně Chanel Chance Eau Tendre. Jedná se o sladkou toaletní vodu, kterou prostě zbožňuji už nějaký ten rok a určitě je to bude moje stálice po ještě dlouhou dobu.

Jaké produkty jste si Vy zamilovali v únoru?

8 komentářů:

  1. Já jsem si zamilovala od Avonu voňavku Avon Dreams. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že jsem tuhle akci zazdila. Ráda bych tě zase viděla! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Od Chanelu jsem dřív moc toužila po voňavce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě toužit nikdy nepřestala a už jí konečně pořídila. :-)

      Vymazat
  4. Chanel je krásna vôňa :) mala som ju ešte veľmi dávno a spomínam si ako krásne voňala :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)